Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Λογικότητα


Εν μέσω των δοκιμασιών, είναι πολύ δύσκολο για έναν μαθητή να δει την αιτία μιας κατάστασης· αλλά δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο. Όταν ηρεμήσει τον νου του και εκτιμήσει τα πράγματα σύμφωνα με τον Ντάφα, θα μπορέσει να δει την φύση της κατάστασης. Μερικοί μαθητές προτείνουν ότι η καλύτερη άσκηση καλλιέργειας είναι να τοποθετηθεί κανείς σε ένα κέντρο κράτησης ή σε ένα στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας ή να καταδικαστεί σε φυλάκιση προκειμένου να επικυρώσει τον Φα. Μαθητές, δεν είναι έτσι. Κάνοντας ένα βήμα μπροστά για να επικυρώσετε τον Φα χρησιμοποιώντας πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις είναι μια μεγαλειώδης πράξη αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πρέπει να συλληφθείτε από το κακό. Αν αυτή ήταν η περίπτωση, γιατί όλοι αυτοί οι μαθητές που κάνουν ένα βήμα εμπρός για να κάνουν εκκλήσεις να ζητούσαν την αποφυλάκιση όλων αυτών των αθώων μαθητών που συνελήφθηκαν, προφυλακίστηκαν, στάλθηκαν σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας ή καταδικάστηκαν σε φυλάκιση; Το να συλληφθείτε δεν είναι ο σκοπός. Η επικύρωση του Ντάφα είναι αυτό που είναι πραγματικά μεγαλειώδες και είναι για την επικύρωση του Ντάφα που κάνετε ένα βήμα εμπρός. Εφόσον κάνετε ένα βήμα εμπρός, θα πρέπει να προσπαθήσετε να επιτύχετε στην ισχυροποίηση του Φα – αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που κάνετε ένα βήμα εμπρός. Όταν οι κακοί σάς ρωτούν αν εξασκείτε Φάλουν Γκονγκ μπορείτε να τους αγνοήσετε ή να χρησιμοποιήσετε άλλους τρόπους για να εκτρέψετε τις ερωτήσεις τους. Μην αφήνετε το κακό να σας πάρει εθελοντικά.


Προς το παρόν, υπάρχουν ακόμη μερικοί μαθητές που ισχυρίζονται ότι τα Σώματα του Νόμου μου τους είπαν τι να κάνουν και έτσι δρουν ακραία. Έχω πει σε πολλές περιπτώσεις ότι μόνο ψεύτικα Σώματα του Νόμου λένε στους μαθητές άμεσα τι να κάνουν. Επιπλέον, ψεύτικα Σώματα του Νόμου εμφανίζονται μόνο όταν ένας μαθητής είναι δυνατά προσκολλημένος σε κάτι. Επειδή ο σκοπός των παλαιών δυνάμεων είναι να προκαλέσουν ζημιά. Όταν ένας μαθητής έχει μια ισχυρή προσκόλληση η συμπεριφορά του είναι, μιλώντας αυστηρά, θεμελιωδώς μια εκδήλωση της δαιμονικής του φύσης και κάτι το οποίο έχει προέλθει από το συναίσθημα. Δεν είναι λογικό. Το κακό τότε είναι ικανό να εμφανιστεί. Από εδώ και στο εξής, προσέχετε, αυτοί που ισχυρίζονται ότι τα Σώματα του Νόμου μου τους έχουν πει άμεσα τι να κάνουν στην ουσία αναφέρονται όλοι σε ψεύτικα Σώματα του Νόμου.


Η τωρινή σας επίδοση ως μαθητές του Ντάφα είναι μεγαλειώδης. Όλα αυτά είναι η καλοσύνη σας (Σαν) που εκδηλώνεται και είναι αυτό που φοβάται πιο πολύ το κακό, καθώς αυτοί που επιτίθενται στην καλοσύνη αναπόφευκτα είναι κακοί. Οι πράξεις που υιοθετούν τώρα στην δίωξη του Ντάφα και των μαθητών του είναι εξαιρετικά κακές και αισχρές και φοβούνται ότι αυτές θα αποκαλυφθούν. Πρέπει να επιτρέψετε στους ανθρώπους του κόσμου να γνωρίσουν για την κακία τους – και αυτό επίσης είναι σωτηρία ανθρώπων. Ενώ εξολοθρεύετε το κακό, ολοκληρώνετε τους εαυτούς σας και ενδυναμώνετε την εκδήλωση του Φα στον κόσμο. Γνωρίζετε πως ότι κάνετε τώρα έχει ήδη εγκαθιδρύσει την πιο μεγαλειώδη και αιώνια ισχυρή αρετή για τον Ντάφα και τους καλλιεργητές του Ντάφα; Όταν γυρίσει αυτή η σελίδα στην ιστορία, οι άνθρωποι που θα παραμείνουν θα δουν τη μεγαλειότητά σας και οι Θεοί του μέλλοντος θα θυμούνται για πάντα αυτήν τη μεγαλειώδη εποχή στην ιστορία. Επικυρώστε τον Φα με λογικότητα, διευκρινίστε την αλήθεια με σοφία, διαδώστε τον Φα και σώστε τους ανθρώπους με έλεος – αυτή είναι η εγκαθίδρυση της ισχυρής αρετής ενός Φωτισμένου Όντος.


Λι Χονγκτζί

9 Αυγούστου 2000

***