Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Επανόρθωση του Φα και καλλιέργεια


Το άρθρο μιλάει με πολύ σαφήνεια για την ερώτηση τού πώς να χειριστούμε την Επανόρθωση του Φα και την καλλιέργεια. Κατά την διάρκεια της Επανόρθωσης του Φα, οι μαθητές του Ντάφα έχουν μια διαφορετική κατάσταση σε σχέση με την προσωπική καλλιέργεια που γινόταν στο παρελθόν. Εν μέσω του αδικαιολόγητου κακού, της δίωξης του Ντάφα και της αδικίας που μας έχει επιβληθεί, δεν μπορούμε να χειριστούμε ή κατηγορηματικά να αποδεχτούμε τα πράγματα όπως πριν στην προσωπική καλλιέργεια, επειδή τώρα οι μαθητές του Ντάφα είναι στην περίοδο της Επανόρθωσης του Φα. Αν ένα πρόβλημα δεν προκαλείται από τις δικές μας προσκολλήσεις ή λάθη, τότε πρέπει να είναι το κακό που παρεμβαίνει ή κάνει κακά πράγματα.


Ωστόσο ακόμη καλλιεργούμαστε και ακόμη έχουμε μερικές τελευταίες κοινές ανθρώπινες προσκολλήσεις. Όταν ένα πρόβλημα εμφανίζεται, πρέπει πρώτα να εξετάζουμε τον εαυτό μας για να δούμε αν τα πράγματα είναι σωστά ή λάθος από μέρους μας. Αν διαπιστώσουμε ότι είναι παρέμβαση ή ζημιά, όταν αντιμετωπίζουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να είμαστε ήρεμοι και ευγενικοί με αυτούς τους ανθρώπους που είναι στην επιφάνεια, διότι όταν το κακό χρησιμοποιεί ανθρώπους, συνήθως δεν το γνωρίζουν οι ίδιοι (αν και οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως είτε άνθρωποι των οποίων οι σκέψεις είναι κακές ή άνθρωποι που εκδηλώνουν κακές σκέψεις). Όσο για την παρέμβαση από το κακό στις άλλες διαστάσεις, πρέπει σοβαρά να την εξαλείφουμε με ορθές σκέψεις.


Λι Χονγκτζί

8 Ιουλίου 2001.


Σημείωση: Αυτό το άρθρο είναι Φα που διδάχτηκε από τον Δάσκαλο υπό το φως του άρθρου «Τι είναι Πραγματική Καλοσύνη;» το οποίο εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου 2001 στην ιστοσελίδα Pureinsight»

***