Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Μαθητές του Ντάφα της περιόδου της Επανόρθωσης του Φα


Ένας μαθητής του Ντάφα που αποτυγχάνει να επιτύχει το αποτέλεσμα της περιφρούρησης και της υπεράσπισης του Ντάφα δεν έχει καμία ελπίδα να φτάσει στην Ολοκλήρωση, επειδή η καλλιέργειά σας είναι διαφορετική από αυτήν του παρελθόντος και του μέλλοντος. Εκεί βρίσκεται το μεγαλείο ενός μαθητή του Ντάφα. Επειδή ο Δάσκαλος έχει υπομείνει σχεδόν τα πάντα για εσάς στην ιστορία, κατά την περίοδο της Επανόρθωσης του Φα, οι μαθητές δεν πρέπει να αποχωρήσουν προτού η Επανόρθωση του Φα τελειώσει. Έτσι το να φτάσετε τα κριτήρια για την Ολοκλήρωσή σας κατά την διάρκεια της καλλιέργειάς σας γίνεται μια σημαντική διαδικασία. Αν όλα στην ιστορία δεν υπομένονταν για εσάς, θα ήταν θεμελιωδώς αδύνατο για εσάς να ασκήσετε καλλιέργεια· αν όλα δεν υπομένονταν για τα αισθανόμενα όντα στον Κόσμο, θα αποσυνθέτονταν με το πέρασμα της ιστορίας· αν όλα δεν υπομένονταν για τους ανθρώπους του κόσμου, δεν θα είχαν την ευκαιρία να ζουν ακόμη σε αυτόν τον κόσμο σήμερα. Κατά τη διάρκεια της προϊστορίας, όλα τα δικά σας πράγματα δημιουργούνταν, όλο τον καιρό, σύμφωνα με το πόσο μεγαλειώδεις θα ήταν οι μαθητές στην περίοδο της Επανόρθωσης του Φα.


Έτσι, κανονίστηκε ότι όταν φτάσετε το κριτήριο για την συνηθισμένη Ολοκλήρωση, να έχετε ακόμη, στον ανθρώπινο κόσμο, όλου του είδους τις κοινές ανθρώπινες σκέψεις και το κάρμα.


Ο σκοπός είναι, ενώ κάνετε πράγματα για την Επανόρθωση του Φα, να φέρνετε μαζί σας, μέσω της διευκρίνησης της αλήθειας και για την ολοκλήρωση των παραδείσων σας, όντα που μπορούν να σωθούν. Καθώς ολοκληρώνετε τους παραδείσους σας, ταυτόχρονα, εξαλείφετε το τελευταίο σας κάρμα, σταδιακά αφαιρείτε τις ανθρώπινες σκέψεις σας και πραγματικά βαδίζετε μακριά από την ανθρώπινη φύση. Πιο θεμελιωδώς, όλοι σας πρέπει να εγκαθιδρύσετε την μεγάλη ισχυρή αρετή σας κατά την διάρκεια της συντριβής της δίωξης των παλαιών δυνάμεων και να επιστρέψετε στις πιο υψηλές θέσεις σας. Έτσι αυτό δεν είναι ένα ζήτημα τού να φτάσετε την Ολοκλήρωση στα συνηθισμένα βασίλεια, και ούτε αυτό είναι κατορθωτό στην κοινή Ολοκλήρωση. Μπορεί να φαίνεται ότι έχετε κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνετε για τον Ντάφα, όταν στην πραγματικότητα, το κάνετε για την πολυσήμαντη Ολοκλήρωσή σας και την επιστροφή σας. Αν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν μπορέσετε να τα πάτε καλά με αυτά που πρέπει να κάνετε, αυτό το στάδιο Ολοκλήρωσης μπορεί μόνο να είναι μια διαδικασία καλλιέργειας και δεν μπορεί θεμελιωδώς να είναι η πραγματική και τελική Ολοκλήρωση ενός μαθητή της Επανόρθωσης του Φα. Εάν κατά την διάρκεια της κακόβουλης δίωξης ένας μαθητής του Ντάφα δεν τα πάει καλά ή χαλαρώνει, είναι πολύ πιθανό όλες οι προηγούμενες προσπάθειές του να πάνε χαμένες.


Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μερικοί μαθητές που πάντα ήταν διστακτικοί να κάνουν πράγματα που είναι για την καταστροφή του κακού και την διευκρίνιση της αλήθειας – λες και αυτό θα γινόταν κάτι για τον Δάσκαλο ή ότι αυτό θα ήταν σαν να κάνουν κάτι επιπλέον για τον Ντάφα. Μόλις με ακούσατε να λέω ότι έχετε φτάσει τα κριτήρια για την Ολοκλήρωση, νιώσατε σαν να έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας, αρχίσατε να χαλαρώνετε, και δεν θέλατε να κάνετε τίποτα πια, αντί να πάρετε αυτό που σας είπε ο Δάσκαλος – κάτι τόσο ιερό – ως κίνητρο για να γίνετε πιο επιμελείς. Εάν δεν είστε ακόμη ξεκάθαροι για το τι είναι ένας μαθητής της Επανόρθωσης του Φα, δεν θα μπορέσετε να κάνετε ούτε βήμα εμπρός στην τωρινή δοκιμασία και θα οδηγηθείτε από την επιδίωξη της άνεσης του ανθρώπινου κόσμου στο να «φωτιστείτε» σε ένα κακό μονοπάτι.


Η καρδιά του Δασκάλου πάντα πονούσε από αυτούς που έπεφταν και η πλειονότητα καταστράφηκε από αυτήν την επιδίωξη. Το ξέρατε ότι οι μαθητές της Επανόρθωσης του Φα που δεν θα μπορέσουν να τα καταφέρουν στην περίοδο της Επανόρθωσης του Φα δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία να καλλιεργηθούν, διότι κατά τη διάρκεια της ιστορίας σας δόθηκαν ήδη τα καλύτερα των πραγμάτων; Σήμερα δεν είχατε σχεδόν καθόλου δυσκολίες στην προσωπική σας καλλιέργεια και δεν σας ζητήθηκε να υπομείνετε τις τεράστιες αμαρτίες που εσείς οι ίδιοι διαπράξατε στις πολλές ζωές σας. Εν τω μεταξύ, σας έκανα ικανούς να ανεβάσετε τα επίπεδά σας με τον πιο γρήγορο τρόπο, κράτησα όλα τα καλά από το παρελθόν σας, αναπλήρωσα τα πράγματα με αυτό που είναι καλύτερο σε κάθε επίπεδο για εσάς, πάντα σας έδωσα τα πιο μεγαλειώδη πράγματα του κάθε επιπέδου στην καλλιέργειά σας και έκανα δυνατόν για εσάς το να επιστρέψετε μετά την Ολοκλήρωσή σας στις υψηλότερες θέσεις των βασιλείων σας. Αυτά είναι τα πράγματα που μπορούν να σας γίνουν γνωστά. Υπάρχουν περισσότερα, τα οποία όμως δεν μπορείτε να γνωρίζετε αυτήν τη στιγμή. Οι μαθητές του Ντάφα είναι μεγαλειώδεις επειδή είστε εδώ την ίδια στιγμή με την περίοδο της Επανόρθωσης του Φα του Δασκάλου και μπορείτε να περιφρουρείτε και να υπερασπίζεστε τον Ντάφα. Εάν αυτό που κάνετε δεν είναι πλέον αντάξιο ενός μαθητή του Ντάφα, σκεφτείτε το, εάν κάτω από το μέγιστο έλεος από την αρχή του Ουρανού και της Γης και κάτω από την άπειρη χάρη του Φο δεν μπορείτε ακόμα να τα πάτε καλά, πώς θα μπορούσε να υπάρχει άλλη ευκαιρία;


Η καλλιέργεια και η Επανόρθωση του Φα είναι σοβαρά. Το αν μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν την περίοδο του χρόνου είναι, στην πραγματικότητα, ένα ζήτημα τού αν μπορείτε να είστε υπεύθυνοι προς τους εαυτούς σας. Αυτή η χρονική περίοδος δεν θα κρατήσει για πολύ, αλλά μπορεί να σφυρηλατήσει την ισχυρή αρετή μεγαλειωδών Φωτισμένων Όντων, Φο, Τάος και Θεών διαφόρων επιπέδων και ακόμη Αρχόντων διαφόρων επιπέδων. Μπορεί επίσης να καταστρέψει σε μια νύχτα έναν καλλιεργητή που έχει φτάσει σε ένα πραγματικά υψηλό επίπεδο αλλά που έχει γίνει λιγότερο αυστηρός με τον εαυτό του. Μαθητές, να είστε επιμελείς! Όλα όσα είναι τα πιο μεγαλειώδη και τα πιο θαυμαστά αναπτύσσονται στη διαδικασία της επικύρωσής σας του Ντάφα. Οι όρκοι σας θα γίνουν οι αψευδείς μάρτυρες του μέλλοντός σας.


Λι Χονγκτζί

15 Αυγούστου 2001

***