Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Εξαλείψτε τα σκοτεινά όργανα με Ορθές Σκέψεις



Σχετικά με τα πράγματα τώρα, οι σάπιοι δαίμονες που έχουν πάρει μέρος στη δίωξη των μαθητών του Ντάφα έχουν εξαλειφθεί μέχρι του σημείου που οι εναπομείναντες είναι εξαιρετικά λίγοι και δεν μπορούν να έχουν πολύ επίδραση. Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα διαφορετικά είδη θεών που οι παλαιές δυνάμεις επέτρεψαν από πριν να μπουν από πέρα των Τριών Βασιλείων – εκείνοι που αυτοί οι ίδιοι θέλουν να ξεριζώσουν, που είναι σε χαμηλά επίπεδα, που έχουν γίνει κακοί και μια μερίδα από τους οποίους έχουν τη μορφή των Φο, των Ντάος και άλλων Θεών – θα πρέπει να έχουν αποσυντεθεί και να έχουν ξεριζωθεί πολύ καιρό πριν μεταξύ του παλαιού Νόμου του Φα του σχηματισμού – στάσης – εκφυλισμού – καταστροφής. Ο λόγος που οι παλαιές δυνάμεις τους άφησαν μέσα στα Τρία Βασίλεια στην αρχή της επανόρθωσης του Φα ήταν για να τους κάνουν να παρέμβουν με την επανόρθωση του Φα και να πάρουν μέρος στην εκδίωξη των μαθητών του Ντάφα.


Οι παλαιές δυνάμεις γνώριζαν ότι το να κάνουν εκείνα τα πράγματα είναι τεράστια αμαρτία. Φοβόντουσαν ότι θα ρίχνονταν κάτω στην Κόλαση για διάπραξη άμεσης αμαρτίας ενάντια στην επανόρθωση του Φα, έτσι έχουν ελέγξει από πέρα από τα Τρία Βασίλεια εκείνους τους κακούς θεούς (τα σκοτεινά όργανα)1 που είναι εντός των Τριών Βασιλείων και τα σκοτεινά όργανα έχουν με τη σειρά τους κατευθύνει τους σάπιους δαίμονες να παρέμβουν με την επανόρθωση του Φα και να εκδιώξουν τους μαθητές του Ντάφα. Όλη η δίωξη εναντίον των μαθητών του Ντάφα έγινε υπό την άμεση εντολή τους. Οι αμαρτίες τους είναι τώρα απεριόριστες και το βάρος του κακού και των αμαρτιών που έχουν διαπράξει είναι τώρα πέρα από αυτά που μπορούν να πληρώσουν.


Η καταστροφή των παλαιών δυνάμεων ως σύνολο και όλα των τελικών παραγόντων που θα εξαλειφθούν σχετίζονται στο απροσμέτρητο των αμαρτιών των σκοτεινών οργάνων. Τα σκοτεινά όργανα είναι μέρος όλων των διαταραχών μεγάλων και μικρών που έχουν συμβεί στους μαθητές του Ντάφα από την αρχή της καλλιέργειας τους και όλων των διαφορετικών καταστάσεων (που έχουν προκύψει) στην προσωπική καλλιέργεια των μαθητών του Ντάφα, έχουν εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία. Ο αριθμός των σκοτεινών οργάνων είναι μεγάλος, ενώ σε αυτή τη διάσταση τα εκδηλωμένα σώματα τους είναι αρκετά μικρά. Κυμαίνονται από το να είναι τόσο μεγάλα όσο ένα νόμισμα και τόσο μικρά όσο η μύτη ενός στυλό, οι περισσότεροι από αυτούς είναι το μέγεθος της μύτης ενός στυλό. Μπορούσαν να ακούσουν όλον τον Φα που έχω διδάξει όλα αυτά τα χρόνια και τους έχω δώσει ευκαιρίες κατά τη διάρκεια, όμως έχουν συνεχίσει να κάνουν τα μοχθηρότερα των πραγμάτων. Ως αποτέλεσμα της προόδου της επανόρθωσης του Φα και των οδηγημένων από ορθές σκέψεις ενεργειών των μαθητών του Ντάφα, οι σάπιοι δαίμονες έχουν καταστραφεί μέχρι του σημείου που απομένουν πολύ λίγοι για να χρησιμοποιηθούν, και έτσι τα σκοτεινά όργανα παίρνουν οι ίδιοι μέρος τώρα στα πράγματα που κάνουν οι σάπιοι δαίμονες. Ευθέως εκδιώκουν τους μαθητές του Ντάφα και παρεμβαίνουν με την επανόρθωση του Φα.


Για αυτόν το λόγο, όλοι οι μαθητές του Ντάφα, νέοι και παλαιότεροι μαθητές παρομοίως: όταν στέλνετε ορθές σκέψεις εκτός από τους στόχους που ειδικά στοχεύετε, στοχεύστε ευθέως σε εκείνα τα σκοτεινά όργανα και τελειωτικά εξολοθρεύσετε τα. Μαζί με αυτό όταν στέλνετε ορθές σκέψεις χρειάζεται να εστιάσετε περισσότερο το μυαλό σας, να είναι πιο αγνό και σταθερό, έτσι ώστε να κινητοποιήσετε τις μεγαλύτερες σας ικανότητες, να αποσυνθέσετε όλα τα σκοτεινά όργανα και σάπιους δαίμονες και να εξολοθρεύσετε τις τελικές παρεμβολές που είναι σε άλλες διαστάσεις.


Σταματήστε να επιτρέπετε στο κακό να εκμεταλλεύεται τα κενά. Και σταματήστε να παρεμβάλλεστε με ανθρώπινες προσκολλήσεις. Κάντε καλά τα πράγματα που οι μαθητές του Ντάφα πρέπει να κάνουν και περπατήστε καλά το τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού. Ορθές σκέψεις, ορθές πράξεις.


Λι Χονγκτζί

16 Μαρτίου 2004

***