Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Προς το συνέδριο του Φα στο Μόντρεαλ στον Καναδά


Χαιρετισμούς! Μέσα από τις συνεχείς προσπάθειες των μαθητών του Ντάφα κατά τα τελευταία χρόνια, και μέσα από την διευκρίνηση σας της αλήθειας, οι άνθρωποι του κόσμου έχουν αποκτήσει όλο και πιο ξεκάθαρο νου. Έχετε σώσει όλο και περισσότερα όντα, ενώ ταυτόχρονα καθιερώνετε το μέλλον των μαθητών του Ντάφα. Αυτό είναι αξιοσημείωτο και αξίζει συγχαρητήρια.


Στα συνέδρια του Φα συνεχώς συνοψίζετε [όλα όσα έχετε βιώσει και μάθει]. Καθώς επικυρώνετε τον Φα και βάζετε σε εφαρμογή τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές του Ντάφα πρέπει να καλλιεργούνται, έχετε ακόμα ελλείψεις. Χρησιμοποιήστε πλήρως τα καλά πράγματα που έχετε μάθει και ενδυναμώστε τις ορθές σας σκέψεις. Κάνοντας αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε ακόμα καλύτερα τα πράγματα των μαθητών του Ντάφα.


Αυτό το συνέδριο του Φα είναι μια σπουδαία συνάθροιση των μαθητών του Ντάφα, και είναι αντανάκλαση της καθιέρωσης πανίσχυρης αρετής των μαθητών του Ντάφα. Μην χαλαρώνετε τις προσπάθειες σας, και ας τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα σε αυτήν την τελική περίοδο. Σας εύχομαι απόλυτη επιτυχία.


Λι Χονγκτζί

20 Ιουνίου 2004