Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Χαιρετισμοί για το Νέο Έτος


Μαθητές του Ντάφα στην Κίνα, μαθητές του Ντάφα σε όλο τον κόσμο, Καλή Χρονιά! Η χρονιά του Γιγιόου (Yiyou) έχει αρχίσει. Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, η τεράστια δύναμη της Επανόρθωσης του Φα θα φέρει αλλαγές στην ανθρωπότητα. Εφόσον έτσι είναι τα πράγματα, ακόμα περισσότερο πρέπει να κάνατε καλά τα τρία πράγματα που πρέπει να κάνουν οι μαθητές του Ντάφα, εγκαταλείποντας προσκολλήσεις, και να μην βλέπετε με ανθρώπινες σκέψεις αυτά που οι μαθητές του Ντάφα πρέπει να αναγνωρίσουν: την δίωξη και την αληθινή φύση του κακού Κόμματος που μας διώκει.


Δεν έχουμε κάνει πολιτική εργασία, δεν έχουμε ξεκινήσει διαμάχες με την πραγματική κακή λατρεία της ανθρώπινης φυλής, και ακόμη λιγότερο θέλουμε οποιαδήποτε κοσμική πολιτική δύναμη. Κατά τη διάρκεια της δίωξης, πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι ότι σώζουμε τους ανθρώπους στον κόσμο που έχουν παραπλανηθεί από την κουλτούρα του Κόμματος, επειδή πιστεύουν σε εκείνη την λατρεία τόσο πολύ που δεν θα ακούσουν καν την αλήθεια. Επίσης, αυτό που κάνουμε είναι να κάνουμε εκείνους τους μαθητές που δεν έχουν καθαρό νου πάνω σε αυτό το ζήτημα να αναγνωρίσουν την κακή του φύση. Είναι μια ανθρώπινη προσκόλληση που πρέπει να εγκαταλειφθεί και ένα βήμα που πρέπει να γίνει ως μέρος της διαδικασίας της επικύρωσης του Φα. Μην χρησιμοποιήσετε ανθρώπινες αντιλήψεις για να κρίνετε την Επανόρθωση του Φα ή τη μορφή στην οποία οι μαθητές του Ντάφα καλλιεργούνται, και μην παρατείνετε πάντα τη διαδικασία της βελτίωσης της κατανόησή σας λόγω των ανθρώπινων σκέψεών σας. Είστε άνθρωποι που βαδίζουν το μονοπάτι προς την θέωση, και κάθε προσκόλλησή σας θα σας εμποδίσει.


Το μονοπάτι που ο Δάσκαλος σας λέει να πάρετε είναι βέβαιο ότι είναι ορθό. Ελπίζω ότι θα ολοκληρώσετε - νηφάλια, λογικά, και με ορθές σκέψεις - το ταξίδι σας προς την Ολοκλήρωση.


Λι Χονγκτζί

Ημέρα του Νέου Έτους, Το Έτος του Γιγιόου (Yiyou)

9 Φεβρουαρίου 2005

***