Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Μείνετε ξεκάθαροι


Μην έχετε οποιεσδήποτε ψεύτικες ελπίδες για το κακό ΚΚΚ. Αυτός ο απαίσιος δαίμονας ήρθε εδώ για να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Καθώς διευκρινίζετε τα γεγονότα, θα πρέπει να καταφέρετε οι άνθρωποι του κόσμου να δουν καθαρά τη φύση του. Οι μαθητές του Ντάφα δεν θα πρέπει να διατηρούν οποιεσδήποτε φαντασιώσεις για αυτό. Έχει πάρει τις ζωές εκατομμυρίων μαθητών του Ντάφα όλα αυτά τα χρόνια της δίωξης. Και κατά τη διάρκεια ενός αιώνα, το κακό Κόμμα έχει, σε όλο τον κόσμο, δολοφονήσει εκατοντάδες εκατομμύρια συνολικά. Το κακό φάσμα πίσω από το κακό Κόμμα έχει χρησιμοποιήσει ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο για να βλάψει τους άλλους. Αν αυτοί που ζουν υπό την κυριαρχία του κακού Κόμματος μπορέσουν να καταφέρουν να διακρίνουν το τι είναι, υπάρχει ελπίδα για αυτούς. Όσοι αρνούνται να το εγκαταλείψουν θα διαλυθούν μαζί με αυτό κατά την μαζική εξάλειψη. Οι μαθητές του Ντάφα πρέπει να παραμείνουν ξεκάθαροι, ενώ κάνουν ό, τι καλύτερο με τα τρία πράγματα.


Για έναν ολόκληρο αιώνα, το κακό Κόμμα αλλάζει συνεχώς τα ψέματά του, έτσι ώστε να αποκρύπτεται το ίδιο και να καταστρέφει τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι στον κόσμο έχουν δει πλέον το τί είναι. Οι μαθητές του Ντάφα, ενώ διώκονται, έχουν πραγματικά φτάσει να δουν τη φύση του, σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Όσο κι αν το κακό Κόμμα εξακολουθεί να υφίσταται, η φύση του δε θα αλλάξει ποτέ.


Οι αρχές της Επανόρθωσης του Φα δεν θα αλλάξουν λόγω των πραγμάτων που συμβαίνουν στον ανθρώπινο κόσμο. Η καλλιέργεια και η σωτηρία των ανθρώπων είναι οι μεγαλειώδεις αποστολές των μαθητών του Ντάφα. Ελπίζω ότι θα τα πάτε καλά με τα πράγματα που απομένουν. Δεν έχει απομείνει πολύ πλέον στον δρόμο προς την θεότητα.


Λι Χονγκτζί

6 Νοεμβρίου 2012