Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Διώξτε την παρέμβαση


Μαθητές: Ο Ντάφα που σας έχω διδάξει είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να διασφαλίσει την επίτευξή σας της Ολοκλήρωσης μέσω της βελτίωσής σας στην καλλιέργεια. Αν κάποιος, όντας ανίκανος να σπάσει τις κοινές ανθρώπινες προσκολλήσεις του, επιφέρει στον εαυτό του κακά πράγματα που παριστάνουν την εικόνα μου και του λένε τι να κάνει σύμφωνα με τις προσκολλήσεις του, ώστε να κάνει ζημιά στον Φα, αυτό το άτομο είναι σε ακραίο κίνδυνο. Αν δεν ξυπνήσει, θα γίνει δαίμονας που θα προκαλέσει ζημιά στον Φα.


Τα Σώματα του Νόμου μου (φάσεν) είναι η ενσάρκωση της σοφίας του νου μου και της ενέργειάς μου, και το σκεπτικό τους δεν είναι καθόλου διαφορετικό από το δικό μου. Δεν είπα λέξη όταν ο Ντάφα και οι μαθητές του αντιμετώπισαν την διωκτική, κακή δοκιμασία. Είναι ακριβώς σαν να έχετε εισαγωγικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο: μήπως την ώρα της εξέτασης, θα μπορούσε και πάλι ο καθηγητής σας να σας πει ξανά, επί τόπου, πώς να απαντήσετε στις ερωτήσεις; Τότε, εφόσον δεν μιλούσα εν μέσω αυτής της δοκιμασίας, γιατί να χρησιμοποιούσα τη μορφή των Σωμάτων του Νόμου μου για να σας πω άμεσα τι να κάνετε;


Πρόσφατα, μια αχρεία στο Χονγκ Κονγκ που έχασε τις αισθήσεις της έχει παρέμβει σοβαρά με τον Ντάφα λέγοντας ανόητα πράγματα, έχοντας αναθρέψει δαίμονες στον νου της, για το πώς ένα Σώμα του Νόμου μου της έλεγε τι να κάνει. Προκάλεσε ζημιά χρησιμοποιώντας ακόμα και ένα τηλεφώνημα που της έκανα και συνεχώς κάνει άσχημα πράγματα. Άσχετα με το τι ανόητα πράγματα λέει στο όνομα του υποτιθέμενου Σώματος του Νόμου μου, εγώ δεν έχω τέτοιους μαθητές. Αν υπάρχουν άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να την ακολουθήσουν για να προκαλέσυν ανωμαλία στον Φα, μπορούν να πάνε μαζί της – αυτό που θέλω είναι μαθητές που ασκούν καλλιέργεια με ορθό και αξιοπρεπή τρόπο, μεγαλειώδεις θεοί που είναι ακλόνητοι και σταθεροί σαν διαμάντι.


Μαθητές: Πρέπει να είστε ξεκάθαροι στον νου αυτήν την ιερή παρούσα στιγμή. Εγώ ήμουν που σας δίδαξα τον Φα. Τα Σώματα του Νόμου μου είναι μόνο η εικόνα των σκέψεων μου, ενώ εγώ είμαι το κύριο ον. Θα μπορούσε κάποιος ο οποίος δεν με αναγνωρίζει καν [σαν Δάσκαλό] να είναι ακόμα ένας μαθητής του Ντάφα; Επιπροσθέτως, υπάρχουν μαθητές που δεν θα έπρεπε να αναπτύξουν ικανοποίηση για τον εαυτό τους επειδή νομίζουν ότι έχουν κάνει πράγματα της Επανόρθωσης του Φα για τον Ντάφα. Προς το παρόν, όλοι αυτοί που είναι παράλογοι και μιλούν ανόητα είναι σε κίνδυνο – αυτό είναι θανατηφόρο για αυτούς. Πιο σημαντικά, όλοι σας θα πρέπει να αγνοήσετε αυτό που έχει προκαλέσει η σαμποτέρ στο Χονγκ Κονγκ και να μην της δίνετε ακρόαση. Δεν είναι ότι ο Δάσκαλος δεν είναι ελεήμων· στα αρκετά χρόνια της καλλιέργειάς σας, όχι μόνο έχω υπομείνει ένα τεράστιο κομμάτι για εσάς, αλλά επίσης, μαζί με αυτό, συνεχώς σας έδινα υποδείξεις για την βελτίωσή σας, πρόσεχα για την ασφάλειά σας και κανόνισα για τα χρέη που οφείλατε σε διάφορα επίπεδα έτσι ώστε να μπορέσετε να φτάσετε στην Ολοκλήρωση – αυτά δεν είναι πράγματα που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε και ούτε μπορούν να γίνουν για καθημερινούς ανθρώπους. Είναι απλά ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ παράλογοι και δεν ξέρουν πώς να εκτιμούν τον Ντάφα και την ευκαιρία να ασκήσουν καλλιέργεια.


Όταν δίδασκα τον Φα σας έλεγα παλιότερα για όλα τα προβλήματα που μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια αυτής της κακόβουλης και καταστροφικής δοκιμασίας. Είναι όντως δύσκολο για αυτούς που δεν έχουν κάνει πραγματική καλλιέργεια να το ξεπεράσουν αυτό. Τώρα μπορείτε να δείτε γιατί σας έλεγα συχνά να διαβάζετε το βιβλίο περισσότερο, σωστά;! Ο Φα μπορεί να σπάσει όλες τις προσκολλήσεις, ο Φα μπορεί να καταστρέψει όλο το κακό, ο Φα μπορεί να κάνει θρύψαλα όλα τα ψέματα και ο Φα μπορεί να δυναμώσει τις ορθές σκέψεις.


Αυτοί οι παράλογοι αχρείοι είναι υπό την χειραγώγηση μυστικών πρακτόρων. Όσο για αυτούς των οποίων οι προσκολλήσεις τούς έχουν οδηγήσει να πάνε μαζί με αυτούς τους ανθρώπους, ακόμα και αν μπορέσουν να ξυπνήσουν, θα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να έχουν περαιτέρω ευκαιρίες για να ασκήσουν καλλιέργεια. Ο Ντάφα είναι ιερός και η άσκηση καλλιέργειας είναι σοβαρό θέμα. Ένα άτομο – άσχετα με το ποιος είναι – πρέπει από μόνο του να πληρώσει για όλα τα κακά πράγματα που έκανε στον κόσμο. Δεν θέλω να δω ούτε έναν μαθητή να πέφτει, αλλά σίγουρα δεν θέλω ανίκανους μαθητές.


Λι Χονγκτζί

5 Ιουλίου 2000

***