Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Εξαλείψτε τις τελευταίες σας προσκολλήσεις


Ο Ντάφα και οι μαθητές του Ντάφα έχουν βιώσει την πιο κακή, την πιο κακόβουλη, καταστρεπτική δοκιμασία – κάτι που δεν έχει ειδωθεί ποτέ πριν στην ιστορία. Ο Ντάφα και οι μαθητές του, οι οποίοι πραγματικά δρούσαν ως οι πιο μεγαλειώδεις καλλιεργητές ενός ορθού τρόπου καλλιέργειας, έχουν ξεπεράσει την δοκιμασία. Στον ανθρώπινο κόσμο, όλα τα άτομα, όλες οι οργανώσεις και όλες οι ομάδες κάνουν πράγματα στην κοινή ανθρώπινη κοινωνία για να επιτύχουν κάτι σε αυτόν τον κόσμο. Οι μαθητές του Ντάφα, ωστόσο, ξεφορτώνονται όλες τις κοινές ανθρώπινες προσκολλήσεις – συμπεριλαμβανομένης και της προσκόλλησης στις ανθρώπινες ζωές τους – προκειμένου να φτάσουν στα βασίλεια των ανώτερων όντων. Αυτός είναι ο λόγος που μπορέσαμε να ξεπεράσουμε την πιο κακιά, την πιο κακόβουλη και πιο ανήθικη δίωξη στην ανθρώπινη ιστορία. Αυτό είναι κάτι που εκείνοι οι κακοί αχρείοι δεν περίμεναν.


Εφόσον είστε ικανοί, πραγματικοί καλλιεργητές που έχουν ανταποκριθεί στα κριτήρια, δεν μπορεί να απειλείστε από την απώλεια χρημάτων ή υλικών συμφερόντων· και αυτά είναι πράγματα που ένας καλλιεργητής πρέπει να αφήσει, έτσι και αλλιώς. Επιπλέον, αυτοί οι καλλιεργητές μπορούν να αφήσουν τη ζωή και το θάνατο: πώς θα μπορούσαν να φοβηθούν την απειλή του θανάτου; Παρόλο που αρκετοί αχρείοι άνθρωποι κάνουν ακόμη κακό, αυτά τα πιο κακά όντα που βρίσκονται στα υψηλά επίπεδα του Κοσμικού σώματος έχουν ήδη εξαλειφθεί τελείως κατά την διαδικασία της Επανόρθωσης του Φα του Κόσμου. Οι πιο κακοί που είναι στα πιο επιφανειακά επίπεδα, αυτά της ανθρωπότητας, σύντομα θα πρέπει να πληρώσουν για όλες τους τις αμαρτίες καθώς θα εξαλειφθούν τελείως κατά την διάρκεια της Επανόρθωσης του Φα του ανθρώπινου κόσμου.


Στην Κίνα αυτές τις μέρες, μερικοί μυστικοί πράκτορες που ισχυρίζονται ότι είναι μαθητές του Ντάφα έχουν βρει τον δρόμο τους μέσα στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και σε άλλα μέρη όπου κρατούνται μαθητές, για να κάνουν ζημιά. Παραπλανούν τους μαθητές ισχυριζόμενοι ότι αυτοί [οι μυστικοί πράκτορες] έχουν ήδη φτάσει στην Ολοκλήρωση και με τη χρήση άλλων μέσων. Λένε στους μαθητές ότι οι μαθητές έχουν ήδη φτάσει στην Ολοκλήρωση και δεν χρειάζεται πια να εξασκούνται, ότι οι μαθητές πρέπει να συμμορφώνονται όσο το δυνατόν πιο πολύ με τους κοινούς ανθρώπους, ότι οι μαθητές πρέπει να παραδώσουν τα βιβλία τους, και τα λοιπά. Με αυτές τις ανοησίες, έχουν εξαπατήσει κάποιους μαθητές οι οποίοι, εν μέσω των δοκιμασιών, δεν θέλουν να μείνουν στον ανθρώπινο κόσμο και θέλουν να φτάσουν στην Ολοκλήρωση το συντομότερο δυνατόν. Στον Φα, σας έχω πει να συμμορφώνεστε με τους κοινούς ανθρώπους όσο το δυνατόν περισσότερο ενώ καλλιεργείστε. Ποτέ δεν είπα ότι πρέπει να συμμορφωθείτε σύμφωνα με τους κοινούς ανθρώπους [αυτούς καθ’ αυτούς]. Αν δεν είστε διαφορετικοί από έναν κοινό άνθρωπο, είστε ακόμη ένας καλλιεργητής; Μαθητές του Ντάφα – μελλοντικοί Φο, Τάος και Θεοί – πώς μπορείτε να αφήνετε αυτούς τους κακούς, γελοίους παλιάτσους να εκμεταλλεύονται τα οποιαδήποτε κενά σας;


Στην πραγματικότητα είναι ώρα να εγκαταλείψετε τις τελευταίες προσκολλήσεις σας. Ως καλλιεργητές, γνωρίζετε ήδη ότι πρέπει, και στις πράξεις σας το έχετε κάνει, να αφήσετε όλες τις κοσμικές προσκολλήσεις (περιλαμβάνοντας και την προσκόλληση στο ανθρώπινο σώμα) και έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε τη διαδικασία τού να αφήσετε τη ζωή και τον θάνατο. Τότε, δεν είναι το να είστε προσκολλημένοι στο να φτάσετε την Ολοκλήρωση επίσης μια προσκόλληση; Δεν είναι επίσης μια προσκόλληση γεννημένη από ανθρώπινες επιθυμίες; Θα ήταν προσκολλημένος ένας Φο στο να φτάσει στην Ολοκλήρωση; Στην πραγματικότητα, αυτοί οι καλλιεργητές που πραγματικά φτάνουν στην Ολοκλήρωση δεν έχουν αυτήν την προσκόλληση. Όταν δίδασκα τον Φα, μίλησα για την αρχή όπου ένας μαθητής του σχολείου που κάνει τα μαθήματά του καλά, φυσικά θα μπει στο πανεπιστήμιο, ενώ ένας μαθητής ο οποίος είναι προσκολλημένος στο να μπει στο πανεπιστήμιο αλλά δεν κάνει τα μαθήματά του καλά δεν θα μπει. Δεν είναι λάθος για έναν καλλιεργητή να επιθυμεί να φτάσει στην Ολοκλήρωση, αλλά ο νους σας πρέπει να είναι στον Φα. Ενώ καλλιεργείστε συνεχώς, αθέλητα θα ανταποκριθείτε στα κριτήρια για την Ολοκλήρωση. Εκείνοι οι μαθητές του Ντάφα που είναι ανίκανοι να υπομείνουν τα βάσανα είναι ιδιαίτερα οι πιο πιθανοί που σκέφτονται να αφήσουν τον ανθρώπινο κόσμο και να φτάσουν σύντομα στην Ολοκλήρωση. Αυτό επιτρέπει στο κακό να εκμεταλλεύεται τα κενά τους. Έχετε ήδη καταφέρει να ξεπεράσετε την πιο δύσκολη εποχή. Όσον αφορά την τελευταία σας προσκόλληση, πρέπει σίγουρα να την αφήσετε. Γνωρίζω όλα τα βάσανα των μαθητών μου. Η αλήθεια είναι ότι, σας εκτιμώ περισσότερο από ότι εκτιμάτε εσείς τον εαυτό σας! Όλο το κακό στον Κόσμο εξαλείφεται με πρωτοφανή ταχύτητα.


Τον τελευταίο χρόνο, το κάρμα των μαθητών, η μη επαρκής κατανόηση του Φα, η ανικανότητα να αφήσουν προσκολλήσεις εν μέσω των δοκιμασιών, η ανικανότητα να χειριστούν τα πράγματα με ορθές σκέψεις εν μέσω των επώδυνων δοκιμασιών, και τα λοιπά, είναι οι κύριοι λόγοι πίσω από την αύξηση της κακής δίωξης και είναι οι πραγματικές θεμελιώδεις δικαιολογίες που έχει χρησιμοποιήσει το κακό για να προκαλέσει ζημιά στον Φα. Παρ’ όλα αυτά, όσο πολύ κόπο βάζει ένας καλλιεργητής στην καλλιέργειά του, τόσο θα λάβει όταν φτάσει στην Ολοκλήρωση. Μήπως θυμάστε ακόμα πώς μια φορά που δίδασκα τον Φα, ένας μαθητής ρώτησε αν ένας καλλιεργητής μπορούσε να καλλιεργηθεί και να φτάσει σε μια Θέση Επίτευξης υψηλότερη από αυτήν που η ζωή του είχε αρχικά δημιουργηθεί; Αν ένας καλλιεργητής μπορεί να αφήσει τη σκέψη της ζωής και του θανάτου κάτω από οποιανδήποτε περίπτωση, το κακό σίγουρα θα τον φοβηθεί. Αν κάθε μαθητής είναι ικανός να το κάνει αυτό, το κακό από μόνο του δεν θα υπάρχει πια. Όλοι σας γνωρίζετε ήδη την αρχή της αμοιβαίας δημιουργίας και της αμοιβαίας παρεμπόδισης. Αν δεν φοβάστε ο παράγοντας που θα σας έκανε να φοβάστε θα πάψει να υπάρχει. Αυτό δεν πρέπει να επιβάλλεται από εσάς τους ίδιους, αλλά επιτυγχάνεται με το να το εγκαταλείπετε αληθινά και ήρεμα. Όποτε σας βλέπω να υποφέρετε, ο Δάσκαλος νιώθει ακόμα πιο ανήσυχος από εσάς· όποτε δεν κάνετε ένα βήμα σωστά, πραγματικά πονά η καρδιά μου. Όλα όσα έχει κάνει το κακό στην ουσία έχουν στοχεύσει τις προσκολλήσεις και τους φόβους που δεν έχετε εγκαταλείψει. Είστε τα μελλοντικά Φωτισμένα Όντα που γίνονται Φο, Τάος και Θεοί και δεν ανησυχείτε για τις απώλειες και τα κέρδη αυτού του κόσμου. Έτσι θα πρέπει να είστε ικανοί να αφήσετε τα πάντα. Αν δεν ήσασταν προσκολλημένοι ακριβώς τώρα στο να φτάσετε στην Ολοκλήρωση, το κακό δεν θα ήταν ικανό να εκμεταλλευτεί αυτό το τελευταίο κενό.


Όταν αυτοί οι αχρείοι που προσποιούνται ότι είναι μαθητές του Ντάφα προσπαθούν να σας κάνουν να ταλαντευτείτε, συνήθως σας λένε ότι είναι οι ίδιοι μαθητές, ότι έχουν φτάσει στην Ολοκλήρωση και άλλες ανοησίες. Είναι εκπληκτικό το ότι μπορείτε να αφήσετε τη ζωή και το θάνατο, αλλά δεν πρέπει να δημιουργήσετε την προσκόλληση τού να φτάσετε την Ολοκλήρωση. Αυτό θα ήταν παράλειψη! Είναι επίσης ακριβώς το κενό που εκμεταλλεύεται το κακό. Εφόσον λένε ότι ήδη έχουν φτάσει στην Ολοκλήρωση, ζητήστε τους να πετάξουν ψηλά στον ουρανό για να το δείξουν σε όλους ή ζητήστε τους να απαγγείλουν απέξω μια παράγραφο από το βιβλίο Τζούαν Φάλουν ως δοκιμασία. Ένας που έχει φτάσει στην Ολοκλήρωση είναι ένας Φο, ένας Τάο ή ένας Θεός με αμέτρητη λάμψη και έχει την μεγαλειώδη όψη ενός Θεού, έχοντας όλες τις θεϊκές δυνάμεις του Νόμου του Φο – δεν θα έχει πια μια ανθρώπινη όψη. Πώς μπορούν αυτοί οι θλιβεροί παλιάτσοι που πάνε στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και δρουν μυστηριωδώς να εξαπατούν τους μαθητές του Ντάφα; Παρόλο που έχουν βρει μια ντουζίνα απατεώνες – κατακάθια της ανθρωπότητας – για να βάλουν σε εφαρμογή αυτήν την ατιμωτική πράξη, απλώς κρατώντας την καρδιά σας ανεπηρέαστη θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε όλες τις καταστάσεις.


Προς το παρόν, το κακό στο Κοσμικό σώμα έχει ήδη εξαλειφθεί εντελώς και ο Φα έχει τελειώσει με την Επανόρθωση των Τριών Βασιλείων. Μόνο το πιο επιφανειακό επίπεδο του κελύφους της ύλης ακόμη διαπερνιέται. Αυτό συμβαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πλησιάζει τους αχρείους στον ανθρώπινο κόσμο και αυτούς τους βίαιους δολοφόνους που έχουν χτυπήσει μέχρι θανάτου ή έχουν τραυματίσει τους μαθητές του Ντάφα (μελλοντικούς Φο, Τάος και Θεούς).


Εξαλείψτε την τελική (ές) σας προσκόλληση (σεις). Όλα όσα έχετε ολοκληρώσει μέσω της άσκησης καλλιέργειας έχει ήδη εγκαθιδρύσει την άπειρα εκπληκτική και ιερή μελλοντική σας Θέση Επίτευξης. Κάντε κάθε βήμα καλά και μην αμαυρώνετε ό,τι έχετε ήδη αποκτήσει. Επιτρέψτε το κομμάτι σας που έχει καλλιεργηθεί πλήρως να ακτινοβολήσει με μια ακόμα πιο αγνή λάμψη.


Λι Χονγκτζί

12 Αυγούστου 2000

***