Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Ο Ντάφα είναι ακατάλυτος


Γιατί οι μαθητές του Ντάφα βασανίζονται ανηλεώς από το κακό; Γιατί επιμένουν στην ορθή τους πίστη στον Ντάφα και επειδή είναι σωματίδια του Ντάφα. Γιατί έπρεπε να γίνει η Επανόρθωση του Φα; Επειδή τα όντα στον Κόσμο δεν ανταποκρίνονταν πλέον στα κριτήρια. Ως μαθητής του Ντάφα, οι σταθερές, ορθές σκέψεις σας είναι απολύτως ακλόνητες, επειδή το ανανεωμένο σας ον δημιουργείται ακριβώς εν μέσω της Επανόρθωσης του Φα. Αλλά προκειμένου να πετύχουν οτιδήποτε θέλουν, οι παλαιές, κακές δυνάμεις στον Κόσμο έχουν πάρει μέρος άμεσα στην δίωξη του Ντάφα, των μαθητών του Ντάφα και των αισθανόμενων όντων χρησιμοποιώντας συνεχώς τους κακούς διακανονισμούς που αυτοί επινόησαν και δεν συμμορφώνονται με τις αληθινές αρχές του Φα του Κόσμου και έχουν εκμεταλλευτεί τις αντιλήψεις που δεν έχουν αφαιρεθεί και υπάρχουν στην ανθρώπινη επιφάνεια των μαθητών του Ντάφα και στο κάρμα των μαθητών του Ντάφα, για να κάνουν τις ορθές τους σκέψεις να κλονιστούν. Ως αποτέλεσμα, μερικοί μαθητές δεν έχουν καταφέρει να αντέξουν εν μέσω της αγωνίας της δίωξης και έχουν κάνει αυτό που ένας μαθητής του Ντάφα δεν θα έπρεπε και δεν μπορεί καθόλου να κάνει. Αυτό είναι μια ατίμωση προς τον Ντάφα.


Ο Δάσκαλος θέλει να σώσει όλα τα αισθανόμενα όντα. Αλλά οι κακές δυνάμεις διαπράττουν πραγματικά αμαρτίες εναντίον του Ντάφα χρησιμοποιώντας όλα τα αισθανόμενα όντα, με τελικό σκοπό την καταστροφή τους. Μόλις ένας μαθητής του Ντάφα κάνει αυτό που δεν θα έπρεπε να κάνει, αν δεν είναι ικανός πραγματικά να καταλάβει την σοβαρότητα αυτού και να ξεπληρώσει τις απώλειες που έχει επιφέρει στον Ντάφα, όλα και αυτή η των εκατομμύρια επί εκατομμυρίων χρόνων αναμονή θα εκπληρωθεί σύμφωνα με τους όρκους που έχουν γίνει παλιά στην ιστορία. Ως μαθητής του Ντάφα, όλα όσα είναι δικά σας σχηματίζονται από τον Ντάφα και είναι τα πιο ορθά και μόνο εσείς μπορείτε να επανορθώσετε ότι δεν είναι ορθό. Πώς μπορέσατε να υποκλιθείτε στο κακό; Πώς μπορέσατε να υποσχεθείτε κάτι στο κακό; Αν και δεν προέρχεται πραγματικά από την καρδιά σας, και πάλι είναι υποχώρηση στο κακό. Αυτή είναι άσχημη συμπεριφορά ακόμα και για τους ανθρώπους, και οι Θεοί σίγουρα δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο. Ακόμη και αν ένας καλλιεργητής του Ντάφα πραγματικά χάσει το ανθρώπινο σώμα του κατά την διάρκεια της δίωξης, αυτό που τον περιμένει είναι και πάλι η Ολοκλήρωση. Την ίδια στιγμή, καμία προσκόλληση ή φόβος δεν θα μπορούσε κατά τρόπο εφικτό να σας δώσει τη δυνατότητα να φτάσετε στην Ολοκλήρωση. Και οποιαδήποτε προσκόλληση στο φόβο είναι από μόνη της ένα εμπόδιο που σας αποτρέπει από το να φτάσετε στην Ολοκλήρωση και είναι επίσης ένας παράγοντας στο να «αναμορφωθείτε» προς την πλευρά του κακού και για την προδοσία σας.


Μπορώ να σας πω, ότι όλες οι φυσικές και ανθρώπινες καταστροφές που γίνονται στην Κίνα είναι ήδη προειδοποιήσεις για τις αμαρτίες που τα όντα εκεί έχουν διαπράξει ενάντια στον Ντάφα. Αν δεν το καταλάβουν, τότε οι πραγματικές καταστροφές θα ξεκινήσουν. Όλοι οι κακοί άνθρωποι που έχουν αμαρτήσει ενάντια στον Ντάφα, ειδικά αυτοί που δεν είναι πλέον χρήσιμοι για την κακόβουλη «δοκιμασία» –όπως αποκαλείται– των μαθητών του Ντάφα, έχουν ήδη ξεκινήσει να δέχονται ανταπόδοση για το κακό που έκαναν. Από εδώ και στο εξής αυτό θα συμβαίνει σε ευρεία κλίμακα. Αυτοί οι πιο κακοί, ωστόσο, θα χρησιμοποιηθούν μέχρι το τέλος, επειδή συνεχίζουν να υπάρχουν μαθητές του Ντάφα που κάνουν βήματα εμπρός και οι κακόβουλες παλαιές δυνάμεις τούς χρειάζονται να τους χρησιμοποιούν για να συνεχίσουν να δοκιμάζουν τους μαθητές του Ντάφα. Αυτός είναι ο λόγος που οι πιο αχρείοι κακοποιοί συνεχίζουν ακόμα να κάνουν κακό ανεξέλεγκτα.


Ένας μαθητής του Ντάφα αντιτίθεται πλήρως σε όλα όσα έχουν κανονιστεί από τις κακές παλαιές δυνάμεις. Διευκρινίστε την αλήθεια λεπτομερώς, εξαλείψτε το κακό με ορθές σκέψεις, σώστε όλα τα όντα και περιφρουρήστε τον Φα με αποφασιστικότητα, επειδή είστε κομμάτι του Ντάφα, άφθαρτο· διορθώστε ότι δεν είναι ορθό. Αυτοί που έχουν «αναμορφωθεί» και αυτοί που σώζονται μπορούν μόνο να είναι όντα που έχουν εξαπατηθεί από το κακό. Αυτοί που εξολοθρεύονται είναι τα κακά όντα και οι κακές παλαιές δυνάμεις. Αυτοί που φτάνουν στην Ολοκλήρωση μέσω όλων αυτών είναι μαθητές του Ντάφα· και μέσω όλων αυτών εγκαθιδρύεται η ισχυρή αρετή του Ντάφα.


Λι Χονγκτζί

23 Ιουνίου 2001

***