Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Οι Ευλογίες του Ντάφα



Τα δέκα χρόνια της Επανόρθωσης του Φα έχουν επαναδημιουργήσει τον Κόσμο, έχουν σώσει αμέτρητα αισθανόμενα όντα από τον εκφυλισμό και την εξολόθρευση,


και έχουν καθιερώσει τις αιώνιες αρχές του Φα οι οποίες περικλείουν τα πάντα καθώς και την τεράστια σοφία του απέραντου κολοσσιαίου στερεώματος. Αυτή είναι ευλογία για τα αισθανόμενα όντα, και είναι η πανίσχυρη αρετή των μαθητών του Ντάφα.


Ο Δάσκαλος έχει διαδώσει τον Ντάφα για δέκα χρόνια. Ακόμα και στον ανθρώπινο κόσμο, οι προκαθορισμένες σχέσεις έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Η καταστροφή από κομήτη που είχε προκαθοριστεί στην ιστορία δεν ισχύει πλέον, ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει αποφευχθεί, και ο κίνδυνος του 1999 από τον κύκλο του σχηματισμός-στάση-εκφυλισμός του Ουρανού και της Γης δεν θα προκύψει ποτέ ξανά. Η Επανόρθωση του Φα του ανθρώπινου κόσμου είναι στα πρόθυρα της άφιξης. Τα αισθανόμενα όντα του κόσμου θα [μοχθήσουν για να] αποπληρώσουν την σωτήρια χάρη του Ντάφα και των μαθητών του Ντάφα. Πόσο θαυμάσιο. Θαυμάσιο. Πραγματικά θαυμάσιο!


Λι Χονγκτζί

19 Μαΐου 2002

***