Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Ο Φα του Δασκάλου που διδάχτηκε στο διεθνές τηλεσυνέδριο



Το βιβλίο[1] μέχρι ενός βαθμού εκθέτει τη δίωξη του κακού των μαθητών του Ντάφα και σώζει τους ανθρώπους. Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη συνηθισμένη κοινωνία, να το διαδώσετε ενθουσιωδώς μεταξύ των καθημερινών ανθρώπων, ή να το δημοσιεύσετε σε ορισμένους ιστοχώρους που είναι για το κοινό. Ωστόσο, μην το προωθείτε μεταξύ των μαθητών μας για να αποφύγετε να προκαλέσετε αναστάτωση. Τίποτα δεν πρέπει να παρεμποδίσει το πώς οι μαθητές προχωρούν προς την Ολοκλήρωση και την επικύρωση του Φα.


Όσο για το περιεχόμενό του, πολλά αποσπάσματα στο βιβλίο γράφτηκαν με ανθρώπινες προσκολλήσεις. Εμείς απολύτως δεν μπορούμε να προωθούμε μεταξύ των μαθητών την προσκόλληση κάποιου στο συγγραφή ενός βιβλίου για να εκθέσει τη δίωξη και για αυτό τον σκοπό να "μεταμορφωθεί" από το κακό. Ξέρετε τι σημαίνει "μεταμόρφωση"; Στην πραγματικότητα, αυτό που οι Θεοί βλέπουν είναι: το άτομο βγήκε από εκεί για να εκθέσει το κακό επειδή δεν μπορούσε πλέον να το υπομείνει, και η επιδίωξή της να βγει ήταν πραγματικά προσκόλληση που δεν ήταν ικανή να εγκαταλείψει. Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν θα πρέπει ένας μαθητής του Ντάφα να μεταμορφωθεί από το κακό - ακόμα κι αν πρόκειται να εκθέσει τη δίωξη. Εκτός αυτού, η έκθεση της δίωξης δεν είναι ο τελικός σκοπός της καλλιέργειας ενός μαθητή του Ντάφα. Έτσι δεν μπορούμε να έχουμε άλλους μαθητές, που δεν έχουν αφαιρέσει εντελώς τις ανθρώπινες προσκολλήσεις τους, να ακολουθήσουν, και ακόμη λιγότερο θα πρέπει να προωθηθεί το βιβλίο μεταξύ των μαθητών στους ιστοχώρους για τους μαθητές.


Η καλλιέργεια είναι σοβαρό πράγμα. Σας θέλω να καλλιεργηθείτε σε Θεούς, και σε αυτή την διαδικασία είστε σε θέση να επικυρώσετε τον Φα. Γι' αυτό έχω μεταδώσει τον Ντάφα σε σας, και σας έχω δώσει άνευ προηγουμένου, αιώνια δόξα. Δεν είναι απλά για να γίνετε ήρωας μεταξύ των καθημερινών ανθρώπων ενεργώντας κατά της δίωξης. Αντίθετα, είναι για να επικυρώσετε τον Φα ενώ αρνείστε τους κανονισμούς των παλαιών δυνάμεων και αντιτίθεστε στη δίωξη, και, μέσω αυτού, να προοδεύσετε προς τη θέωση.


Λι Χονγκτζί

19 Ιανουαρίου 2004



[1] Σημείωση του μεταφραστή: Αναφορά σε ένα συγκεκριμένο βιβλίο που δημοσιεύτηκε από έναν ασκούμενο του Ντάφα. Μελλοντικά άρθρα του Clearwisdom θα συζητήσουν για αυτό το βιβλίο και τα σχετικά θέματα με περισσότερες λεπτομέρειες.

***