Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Σταματήστε τις κακές πράξεις με ορθές σκέψεις



Σε σύγκριση με το παρελθόν, οι παράγοντες του κακού οι οποίοι διώκουν τους μαθητές του Ντάφα έχουν γίνει μηδαμινοί, οι κακοί άνθρωποι όμως και οι μοχθηροί αστυνομικοί συνεχίζουν να διαπράττουν κακές πράξεις ενάντια στους μαθητές του Ντάφα. Πρόκειται δηλαδή για ανθρώπινα όντα τα οποία απευθείας διαπράττουν αμαρτίες εναντίον θεών. Ως εκ τούτου, μπορείτε να τους σταματήσετε υιοθετώντας κάθε είδους προσεγγίσεις, όπως με την έκθεση των πράξεων του κακού, την διευκρίνηση της αλήθειας, και την άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με αυτούς τους ανθρώπους.


Όλα όσα κάνουν οι μαθητές του Ντάφα προς το παρόν γίνονται για να σωθούν οι άνθρωποι του κόσμου και όλα τα όντα, να εκτεθεί η δίωξη, και να τερματιστεί η δίωξη. Έτσι δεν μπορείτε να δεχτείτε καμία από τις πράξεις της δίωξης του κακού, ακόμα λιγότερο πρέπει να επιτρέπετε στο κακό να κάνει ότι θέλει κατά την δίωξη των μαθητών του Ντάφα. Εάν οι μοχθηροί αστυνομικοί και οι κακοί άνθρωποι δεν μπορούν να αποτραπούν και επιμένουν στην διάπραξη αδικιών, μπορείτε να τους σταματάτε με ορθές σκέψεις. Όταν οι μαθητές του Ντάφα έχουν ισχυρές ορθές σκέψεις και δεν φοβούνται, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ορθές σκέψεις για να αντιστρέψουν τους όρους εναντίον εκείνων που κάνουν κακές πράξεις. Είτε όταν οι μοχθηροί αστυνομικοί χρησιμοποιούν ηλεκτροφόρα γκλομπ είτε όταν οι κακοί άνθρωποι σας χορηγούν φάρμακα για να σας διώξουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ορθές σας σκέψεις για να ανακατευθύνετε το ηλεκτρικό ρεύμα ή τα φάρμακα πίσω στον άνθρωπο που ασκεί βία εναντίον σας. Μπορείτε να το κάνετε με ή χωρίς την παλάμη σας υψωμένη – λειτουργεί μόλις οι ορθές σας σκέψεις αναδυθούν.


Όταν διώκεστε υπό οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ορθές σας σκέψεις για να αντιστρέψετε τους όρους κατά των κακών ανθρώπων και να σταματήσετε την δίωξη. Αυτό περιλαμβάνει και αυτούς που επιτίθενται στους μαθητές με μπουνιές και κλωτσιές: δυνατές ορθές σκέψεις μπορούν να κάνουν τις μπουνιές και τις κλωτσιές εκείνου του ατόμου να καταλήξουν πάνω του, ή να κάνουν τους κακόβουλους αστυνομικούς και τους κακούς ανθρώπους να ξεσπούν ο ένας ενάντια στον άλλον, και μπορούν να μεταφέρουν όλον τον πόνο και τα τραύματα στον κακό άνθρωπο ή τον αστυνομικό που σας επιτέθηκε. Αλλά η προϋπόθεση είναι να έχετε δυνατές ορθές σκέψεις, δίχως φόβο, και χωρίς ανθρώπινες προσκολλήσεις, δισταγμό, ή μίσος· μόνο όταν είσαστε σε αυτήν την κατάσταση θα είναι αποτελεσματικό, και θα λειτουργήσει αμέσως μόλις οι σκέψεις σας αναδυθούν. Καθώς αποστέλλετε ορθές σκέψεις, μην πανικοβάλλεστε ή φοβάστε, και όσο αυτό το μοχθηρό άτομο συνεχίζει να είναι βίαιο, συνεχίστε να στέλνετε ορθές σκέψεις. Αυτό δεν πρέπει να γίνει με κανέναν ή τίποτα άλλο στον κόσμο πέραν της δίωξης. Η βάση των όσων κάνουν οι μαθητές του Ντάφα είναι να σώζουν ανθρώπους και να κάνουν καλές πράξεις. Αυτές οι ορθές σκέψεις αποσκοπούν στο να σταματήσουν τους μοχθηρούς ανθρώπους από την διάπραξη κακών πράξεων, για την προειδοποίηση άλλων κακών ανθρώπων, και για την αποτροπή των ανθρώπων του κόσμου από την διάπραξη αμαρτιών, και ο σκοπός τους παραμένει η διάσωση όλων των όντων.


Λι Χονγκτζί

15 Φεβρουαρίου 2004