Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Οι ευχαριστίες μου στα αισθανόμενα όντα που έχουν στείλει χαιρετισμούς


Στους μαθητές του Ντάφα, τους ανθρώπους του κόσμου, και όλα τα αισθανόμενα όντα:


Χαιρετισμούς!


Σας ευχαριστώ που στείλατε χαιρετισμούς και καλές ευχές! Ειλικρινά ελπίζω ότι οι όλοι οι μαθητές του Ντάφα μου θα επιτύχουν την Ολοκλήρωση! Ειλικρινά ελπίζω ότι όλοι οι άνθρωποι του κόσμου μπορούν να είναι ξεκάθαροι με την αλήθεια και να δουν ευδιάκριτα τον χειρότερο δαίμονα που η ιστορία αποφάσισε να επισκεφτεί την ανθρωπότητα για αυτό που είναι, να δουν πώς το κακό Κόμμα έχει δηλητηριάσει το Κινεζικό λαό και ολόκληρο τον κόσμο, και να δουν πώς έχει διώξει τους μαθητές του Ντάφα - και έτσι να κατορθώσετε να επιζήσετε της μέγιστης καταστροφής όλων των καιρών, που έχει συμβεί σε όλα τα όντα. Ειλικρινά ελπίζω ότι όλα τα αισθανόμενα όντα θα σωθούν!


Αισθανόμενα όντα! Όλα αυτά που έχετε ελπίσει, αναμένει, και ανησυχήσει για χιλιάδες χρόνια έχει φθάσει, και στην πραγματικότητα αυτήν την περίοδο ξετυλίγονται. Μέσω αυτού κάθε άτομο επιλέγει, είτε συνειδητά είτε όχι, την μοίρα του ή της.


Θα ήθελα να σας πω: Οι μαθητές του Ντάφα είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας για τα όντα σε κάθε περιοχή και κάθε έθνος. Αγαπώντας αυτό που κάνουν ισοδυναμεί με το να αγαπάτε τον εαυτό σας!


Σας ευχαριστώ και πάλι για τους χαιρετισμούς σας!


Λι Χονγκτζί

1 Ιανουαρίου 2007

***