Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Προσέξτε την ανατροφή δαιμόνων στον ίδιο σας τον νου


Βρήκα λίγο χρόνο να διαβάσω το πρώτο μισό των άρθρων τα οποία μου έστειλε ο ιστότοπος Μίνγκχουι. Τα άρθρα είναι γραμμένα αρκετά καλά, και παρόλο που οι κατανοήσεις είναι περιορισμένες, με κάποιες κατανοήσεις των αρχών του Φα και της δομής του Κόσμου να είναι ανακριβείς και το ύφος να είναι αρκετά πομπώδες, τα σημεία εκκίνησης είναι καλά, και μπορούν να εκδοθούν κατά ομάδες.


Σχετικά με τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιήθηκαν για τα άρθρα και τον τρόπο με τον οποίον κάποιες τοπικές επαφές πίεσαν για να εκδοθούν τα άρθρα, ο τόνος τους πραγματικά δεν ήταν σωστός – λέγοντας πράγματα όπως ότι κάποια άρθρα έχουν ξεπεράσει τα Εννέα Σχόλια, κάποια έχουν φτάσει μια κατάσταση Φώτισης, ή πράγματα όπως [ότι κάποια άρθρα πρόκειται] να οδηγήσουν τους μαθητές του Ντάφα του κόσμου σε νέα ύψη και παραπέρα, ή πώς το γράψιμό τους ενισχύθηκε από Θεούς. Θα ήθελα να επισημάνω εδώ με όλη την απαιτούμενη σοβαρότητα: μην αφήνετε τις ανθρώπινες προσκολλήσεις σας να γίνουν υπερβολικά διογκωμένες και ανεξέλεγκτες απλώς επειδή έχετε κάνει αυτό ή εκείνο. Ο μοναδικός που μπορεί να καθοδηγήσει την πρόοδο των μαθητών του Ντάφα είναι ο Δάσκαλος.


Ευτυχώς, τα άρθρα είναι μολαταύτα λογικά – απλώς ζητήστε τους να μην είναι τόσο πομπώδεις στο ύφος τους στα άρθρα, γιατί είναι άνθρωποι που καλλιεργούνται, τελικά. Διαφορετικά, ακόμα κι αν κάνουν καλά πράγματα, οι θεοί ακόμα θα τους έχουν σε χαμηλή εκτίμηση.


Λι Χονγκτζί

8 Δεκεμβρίου 2011