Falundafa.org
 / 
el.falundafa.org


Παραμείνετε λογικοί



Οι πανδημίες και οι λοιμοί(1) είναι μέρος ενός Θεϊκού σχεδίου και αναπόφευκτα στη ροή της ιστορίας. Όταν οι άνθρωποι γίνονται ανήθικοι παράγουν κάρμα, αρρωσταίνουν και περνούν καταστροφές. Υπό τέτοιες συνθήκες, οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν στο Θείο, καταφεύγουν τότε σε διάφορα «μέτρα» (ή “cuo-shi” στα Κινέζικα) στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τα πράγματα. Αλλά το ό,τι το ”cuo-shi” είναι ομόφωνο μιας άλλης ορολογίας στα Κινέζικα που σημαίνει “λανθασμένη προσέγγιση”, κάτι υποδηλώνει. Έχουν υπάρξει πολλά χρήσιμα μαθήματα που έχουν μείνει από την ιστορία αλλά δεν έχουν αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα από τον Κινεζικό λαό σήμερα εξαιτίας της αθεϊστικής σκέψης και της δυσπιστίας τους στο Θεϊκό – αμφότερα τα οποία είναι παράγωγα της πλύσης εγκεφάλου από το Κουμμουνιστικό Κόμμα της Κίνας (ΚΚΚ).


Για του λόγου το αληθές, πανδημίες συμβαίνουν μόνο όταν η ηθική και οι αρχές των ανθρώπων έχουν γίνει κακές και οι ίδιοι έχουν συγκεντρώσει τεράστιες ποσότητες κάρμα. Άρα εάν μια πανδημία είναι Θεϊκή εντολή τι μπορεί να γίνει για να σταματήσει; Είναι θέλημα Θεών εντέλει. Κάποιοι το αντιλαμβάνονται και προσεύχονται για προστασία αλλά αυτό δεν θα τους βοηθήσει. Και αυτό γιατί οι άνθρωποι πρόκειται να ξεριζωθούν όταν η ηθική τους έχει εκφυλιστεί σε σημείο να γίνει κακή και το κάρμα τους έχει γιγαντωθεί. Γιατί τότε, όταν έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο, οι Θεοί να τους παρέχουν προστασία; Αυτό που οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν, αντίθετα, είναι να μετανοήσουν ενώπιων των Θεών με κάθε ειλικρίνεια, να παραδεχτούν τα λάθη τους και να προσευχηθούν για να τους δοθεί μια ευκαιρία να αλλάξουν. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος, αυτή είναι η μαγική θεραπεία.


Αλλά μια πανδημία όπως η τωρινή, τον Κινέζικο Κομμουνιστικό Ιό (ή Ιό της Γούχαν) προκύπτει με έναν σκοπό και έχει στόχους. Είναι εδώ για να ξεριζώσει μέλη του Κόμματος και αυτούς που έχουν πάρει το μέρος του. Εάν κάποιος αμφιβάλει για αυτό, απλά κοιτάξτε ποιες χώρες ή ποιοι άνθρωποι χτυπήθηκαν χειρότερα από τον ιό: είναι αυτοί που έχουν έρθει κοντά στο ΚΚΚ. Άρα τι θα πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι; Να απομακρυνθούν από το ΚΚΚ και να πάψουν να είναι με το μέρος του. Πίσω του είναι ο κόκκινος Διάβολος, την ώρα που στην επιφάνεια μοιάζει και δρα σαν ένας κακοποιός που δεν σταματά σε κανένα κακό. Τώρα όμως που οι Θεοί αρχίζουν να το ξεριζώνουν όλοι όσοι εξακολουθούν να είναι με το μέρος του, θα αφανιστούν. Όσοι αμφιβάλλουν για αυτό, ας περιμένουν και θα δουν.


Όσοι ασκούμενοι του Ντάφα δεν ήταν επιμελείς ή ήταν επιρρεπείς στο να ενεργούν με ακραίους τρόπους, θα πρέπει να επανέλθουν [στα λογικά τους] και ειλικρινά να μελετούν τον Φα και να εργάζονται πάνω στον εαυτό τους, διαφορετικά διατρέχετε μεγάλο κίνδυνο. Οι αληθινοί ασκούμενοι του Ντάφα έχουν ανώτερη ενέργεια και είναι σε θέση να καταστρέφουν κάρμα και μικρόβια. Είναι απεσταλμένοι για τη σωτηρία σε αυτές τις ύστερες μέρες, και συνεισφέρουν τη σοφία τους για να στηρίξουν τη σωτηρία των ανθρώπων καθώς μοιράζονται την αλήθεια για την εξάσκησή μας. Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω ότι υπάρχουν ασκούμενοι σε πολλές περιοχές που καλούν τους πάντες να στέλνουν ομαδικά ορθές σκέψεις για να δώσουν τέλος στον Κινέζικο Κομμουνιστικό Ιό (Ιό της Γούχαν). Αλλά αυτό δεν είναι ορθό. Δεν είστε εδώ για να αλλάξετε την ιστορία, αλλά για να σώσετε ανθρώπους σε αυτή την πλέον επικίνδυνη εποχή στην ιστορία, ευαισθητοποιώντας τους και πείθοντάς τους να παραιτηθούν από τις τρεις κύριες Κομμουνιστικές οργανώσεις της Κίνας και, ενθαρρύνοντάς τους να πουν με ειλικρίνεια τις μαγικές λέξεις(2), και ούτω καθεξής.


Αυτά όλα είναι η καλύτερη δυνατή θεραπεία, ο καλύτερος τρόπος να σωθούν άνθρωποι. Όταν η ανθρώπινη ηθική αλλάξει, τα πράγματα θα βελτιωθούν. Το ΚΚΚ, όπως είναι μέσα στους επιθανάτιους σπασμούς του, προσπαθεί να βλάψει τους ανθρώπους προκαλώντας πανδαιμόνιο στον κόσμο. Ως μαθητές του Ντάφα δεν πρέπει να αφεθείτε να βρεθείτε απροετοίμαστοι από τίποτα τέτοιο. Τηρείτε τα βασικά και θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε όλες τις κοσμογονικές αλλαγές που συμβαίνουν, υπό το κατάλληλο φως.



Λι Χονγκτζί

19 Μαρτίου 2020



(1) Ο κινέζικος όρος που χρησιμοποιείται εδώ είναι, wenyi, και αναφέρεται αμφότερα στους λοιμούς και στις επιδημίες γενικότερα.

(2) Αναφορά στις 2 δηλώσεις που άνθρωποι στην Κίνα συχνά απαγγέλουν, με μαγικά αποτελέσματα, στα κινέζικα: Φάλουν Ντάφα χάο (το οποίο μεταφράζεται κυριολεκτικά ως, “Το Φάλουν Ντάφα είναι καλό!”) και Τζεν, Σαν, Ρεν χάο (το οποίο σημαίνει στην ουσία “Η Εντιμότητα, η Συμπόνια και η Ανεκτικότητα είναι έξοχες αρετές (αξίες).”)