Μια άλλη αυστηρή προειδοποίηση

 

 

Τα χαιρετίσματά μου στους ασκούμενους της Ιαπωνίας!

 

Κοιτάζοντας τα πράγματα όπως είναι τώρα, δεν έχω άλλη επιλογή από το να πω λίγα λόγια για να διευκολύνω τα πράγματα. Η πνευματική καλλιέργεια αφορά την πρόοδο προς τη θέωση και όλες οι ανθρώπινες προσκολλήσεις ενεργούν ως εμπόδια. Και το μονοπάτι είναι στενό στην περίπτωσή μας. Εάν είστε απρόσεκτοι ακόμη και λίγο, μπορεί να απομακρυνθείτε φυσικά και θα ακολουθήσουν προβλήματα – πιθανώς μεγάλα. Και αν δεν καταφέρετε να επιστρέψετε, θα το μετανιώσετε για πάντα.

 

Το σημείο αναφοράς που πρέπει να πληροίτε όσον αφορά την αυτο-βελτίωση είναι εξαιρετικά αυστηρό, διότι οι μαθητές του Ντάφα προορίζονται να επιτύχουν μια θεϊκή θέση ακόμη μεγαλύτερη από το συνηθισμένο και κάθε ένας από εσάς έχει επιφορτιστεί να σώσει τις αμέτρητες, αναρίθμητες ζωές –ζωές υψηλών επιπέδων– του αντίστοιχου Κοσμικού τομέα σας. Είναι τεράστια ευθύνη. Έτσι, με μια τόσο σπουδαία θεϊκή θέση να σας περιμένει στην επιτυχία, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, όλων των ειδών, θα είναι και αυτές μεγάλες, και αυτό περιλαμβάνει τις εξαιρετικές προκλήσεις που έρχονται με την εξάσκηση σε αυτό το παραπλανητικό μέρος. Οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να κάνετε αδιάκοπα πρόοδο και να μην χαλαρώνετε παρά τις δυσκολίες τού να κάνετε πνευματική πρακτική, ενώ δεν έχετε επίγνωση όλων όσων πραγματικά έχετε πετύχει. Τα σώματα εκείνων που καλλιεργούνται σε μεγάλα ύψη και που έχουν μεγάλες ευθύνες σφραγίζονται πιο αυστηρά. Κανένας, με εξαίρεση μόνον εμένα, δεν μπορεί να γνωρίζει ποια είναι η πνευματική κατάσταση ή η κατάσταση ενός μαθητή του Ντάφα, γιατί αυτό είναι κάτι που σχετίζεται άμεσα με την καθαρότητα του νέου σύμπαντος.

 

Σε όλα αυτά τα χρόνια πάντα υπήρχαν μυστικοί πράκτορες που παρουσιάζονταν ως ασκούμενοι, καθώς και άτομα που οι παλαιές δυνάμεις είχαν κανονίσει τις πρώτες μέρες για να είναι ασκούμενοι, αλλά που έμεναν σχετικά αφανείς. Και μετά, στην καθορισμένη ώρα, ξεπηδούν και κάνουν ό,τι πρόκειται να κάνουν. Αλλά αυτά τα είδη ανθρώπων είναι ακόμη πιο παραπλανητικά επειδή τον βλέπαμε ως έναν από εμάς για αρκετό καιρό. (Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ανθρώπινες πλευρές, η εξώτατη μορφή αυτών των ατόμων δεν το γνωρίζει αυτό. Και σε ορισμένες περιπτώσεις, πραγματικά αποδέχτηκαν τον Ντάφα αφού είδαν το μεγαλείο και την αρετή του, καταφέρνοντας να ακολουθήσουν τις απαιτήσεις που έθεσα, αρνούμενοι σταθερά τα σχέδια των παλαιών δυνάμεων και γενόμενοι αληθινοί ασκούμενοι του Ντάφα.) Φυσικά, οι παλαιές δυνάμεις το έκαναν με το επιχείρημα ότι θα υπήρχαν άνθρωποι που έχουν προσκολλήσεις, που θα ήθελαν να μάθουν πώς προχωρούν με την πνευματική τους καλλιέργεια, που ζηλεύουν τους ανθρώπους με υπερφυσικές ικανότητες, και/ή που μπερδεύουν τη διαδικασία εξάλειψης του κάρμα με την ασθένεια και ως εκ τούτου λαχταρούν να ζητήσουν από κάποιον με τέτοιες φερόμενες δυνάμεις να τους ρίξει μια ματιά. Για αυτό το λόγο, κατά καιρούς κατά τη διάρκεια του πνευματικού σας ταξιδιού θα εμφανιστούν μερικά άτομα που θα φέρεται να έχουν τέτοιες δυνάμεις, και που θα φαίνεται να παραθέτουν τις διδασκαλίες μου σε κάθε πρόταση που λένε. Όμως αυτοί οι επιφανείς άνθρωποι παραθέτουν τα λόγια μου εκτός πλαισίου και τα χρησιμοποιούν για να δικαιολογήσουν αυτό που κάνουν, και παραπλανούν τους ασκούμενους που λαχταρούν τέτοια πράγματα. Μερικοί ασκούμενοι έχουν μπερδευτεί σοβαρά, και υπάρχουν ακόμη και άνθρωποι που έχουν διαδώσει λόγια μεταξύ των ασκούμενων για το πόσο ικανοί είναι αυτοί οι [φαινομενικά υπερφυσικοί]. Αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην καλλιέργεια των ασκούμενών μας και έχει διαταράξει τα σχέδια που είχα θέσει για εσάς για τα πνευματικά σας μονοπάτια.

 

Η καλλιέργεια είναι μια ενδελεχής διαδικασία, με κάθε πτυχή να είναι στενά συνδεδεμένη και δεν μπορεί ούτε για μια στιγμή ή ούτε ένα βήμα να αναστατωθεί. Το άτομο που έχει πάει στην Ιαπωνία από τη Σιγκαπούρη και που πάντα παραθέτει τις διδασκαλίες μου εκτός πλαισίου και καταστρέφει τους ασκούμενους έχει πράγματι προβλήματα, αλλά θα πρέπει να αναρωτηθείτε: Δεν είναι αυτό πρόβλημα που εσείς δημιουργήσατε; Δεν έχει προκύψει από τις αδυναμίες ορισμένων ασκουμένων –που λαχταρούν για πράγματα– όντας σαν θηράματα; Αυτό προκάλεσε μεγάλη ενόχληση ανάμεσα στους ασκούμενους και διατάραξε σοβαρά την κανονική σας εξάσκηση. Έτσι δεν θα λέγατε ότι είναι πρόβλημα; Κανείς, εκτός από εμένα, δεν μπορεί να πει το πώς πάει η εξάσκηση ενός μαθητή του Ντάφα ή ποια είναι η κατάσταση του σώματός του, γιατί αυτό έχει σχέση με την ασφάλεια του μελλοντικού σύμπαντος. Αυτό το έχω διδάξει πολλές φορές και σε πολλές περιπτώσεις, και όλοι έχετε κατανοήσει την ιδέα. Γιατί λοιπόν πιστεύετε όλες αυτές τις ανοησίες; Είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια ασήμαντα προβλήματα στο επιφανειακό επίπεδο ενός ατόμου, το οποίο μπορεί να ειδωθεί από κάποιον με υπερευαίσθητες ικανότητες. Αλλά αυτά τα προβλήματα δεν θα σας επηρεάσουν με κανέναν θεμελιώδη τρόπο. Ωστόσο, εάν κάποιος προσπαθήσει να δει πώς άλλοι ασκούμενοι προχωρούν πνευματικά ή τι κάρμα ασθένειας μπορεί να έχουν και κάνει ανεύθυνα σχόλια, τότε αυτό όντως επηρεάζει την πρακτική τους. Εάν εντοπίζει τις προσκολλήσεις σας, τότε εσείς ή αυτός που κάνει πραγματικά πνευματική καλλιέργεια; Κάθε άτομο πρέπει να διακρίνει τις προσκολλήσεις του και, είναι το πέρασμα από αυτήν τη διαδικασία που ισοδυναμεί με πραγματική πνευματική ανάπτυξη. Επομένως, δεν θα μπορούσε να μετρηθεί ως δική σας πνευματική εργασία πάνω στον εαυτό σας, εάν όλα τα προβλήματά σας επισημαίνονται από άλλους. Φυσικά, ενώ ασκείστε, χρησιμοποιώ τα στόματα άλλων για να σας αφήσω υπαινιγμούς, καθώς η πνευματική σας ανάπτυξη είναι κάτι που εγώ, και όχι αυτοί οι άνθρωποι, κανονίζω. Πρέπει να ρωτήσω όσους από εσάς τους αρέσει να ακούν και να πιστεύουν τις ανοησίες αυτών των ανθρώπων: Τους παίρνετε ως Δάσκαλό σας; Έχετε πραγματικά πίστη σε μένα;

 

Αυτή η εξώτατη μορφή του ανθρώπινου σώματος είναι στην πραγματικότητα πολύ περίπλοκη. Εκείνοι που υποτίθεται ότι μπορούν να δουν πράγματα με εξωαισθητικές δυνάμεις δεν είναι σε θέση να καταλάβουν πώς είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα σε κάθε ένα από τα στρώματά του ή να αντιληφθούν πώς όλα αυτά λειτουργούν μαζί. Η πλειοψηφία των ανθρώπων σήμερα είναι θεότητες που ήρθαν εδώ από τους ουρανούς πάνω και δεν θα μπορούσαν να ζήσουν εδώ αν δεν ενεργούσαν όπως τα ανθρώπινα όντα. Και έτσι σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να τους δοθούν ορισμένα χαρακτηριστικά ζώων όταν ενσαρκώνονται, εφόσον πρόκειται να ζήσουν εδώ και να κάνουν πράγματα ως άνθρωποι. Δεν είχε η μητέρα του Σακιαμούνι το όραμα ενός λευκού ελέφαντα τη στιγμή της γέννησής του; Κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει με όλα τα όντα που έρχονται εδώ από τους ουρανούς. Εκείνοι που υποτίθεται ότι μπορούν να δουν πράγματα δεν έχουν την ικανότητα να διακρίνουν αυτό που μόλις περιέγραψα, πολύ λιγότερο γνωρίζουν για αυτό το θεϊκό μυστικό· και όμως μερικοί άνθρωποι κάνουν απερίσκεπτους ισχυρισμούς ότι αυτό ή εκείνο το άτομο είναι η μετενσάρκωση αυτού ή του άλλου από το παρελθόν. Η εξώτατη μορφή του ανθρώπου είναι πολύ περίπλοκη και τα πράγματα που εμπλέκονται στις άλλες διαστάσεις είναι πάρα πολλά. Δεν είχα άλλη επιλογή σήμερα, αλλά να αποκαλύψω αυτό το θεϊκό μυστικό, για να βγείτε από αυτήν την τρομερή κατάσταση. Αλλά ξέρετε ποιες θα είναι οι συνέπειες; Πιστεύετε ότι οι παλαιές δυνάμεις θα αφήσουν εκείνους από εσάς που είστε σε αυτό το επικίνδυνο σημείο να ξεφύγετε από το αγκίστρι;

 

Μερικοί εξακολουθούν να προσπαθούν να υπερασπιστούν αυτό το άτομο ακόμη και αφότου το Minghui αναφέρθηκε στο θέμα, και δημοσιοποίησαν ακόμη και τις απόψεις τους στο διαδίκτυο. Προσπαθείτε να αναστατώσετε ακόμη περισσότερο την πρακτική των μαθητών του Ντάφα; Πιστέψατε ότι η αναφορά του Minghui ήταν άδικη; Δεν είναι οι προσκολλήσεις που ενεργούν όταν εξεγείρεστε τόσο έντονα από κάτι; Έτσι πρέπει να είναι ένας καλλιεργητής του πνεύματος; Δεν έχετε σκεφτεί τις ελλείψεις σας μέσα σε όλο αυτό; Τούτου λεχθέντος, θέλω να μοιραστώ ότι ο Δάσκαλος σας εκτιμάει πάρα πολύ όλους εσάς που είστε μαθητές του Ντάφα και τα έχετε καταφέρει από τις 20 Ιουλίου 1999. Και οι αμέτρητοι θεοί επάνω σας έχουν επίσης μεγάλο σεβασμό. Αλλά θα πρέπει και εσείς να εκτιμάτε τους εαυτούς σας. Συνέλθετε! Τα καταφέρατε να περάσετε από το πιο δύσκολο σκέλος του ταξιδιού, οπότε δεν έχει νόημα να αποτύχετε θλιβερά σε κάτι τόσο βασικό στο τέλος! Η συμβουλή μου προς εσάς είναι να ξεκόψετε από αυτό το άτομο και να μην του δώσετε ακροατήριο. Η σωτηρία προσφέρεται σε όλους τους ανθρώπους, έτσι τα άτομα που δημοσίευσαν αυτά τα πράγματα στο διαδίκτυο, όποιοι κι αν είστε, θα πρέπει καλύτερα να τα κατεβάσετε. Αν αυτά τα πράγματα παραμείνουν, θα γίνουν συμπαγή στοιχεία που θα σας εμποδίζουν να επιτύχετε πνευματική τελειότητα. Θα πω ένα ακόμη πράγμα: Κάθε στιγμή στη ζωή σας είναι μέρος του πνευματικού σας ταξιδιού και κάθε στιγμή σας φροντίζω. Μην προκαλείτε διαταραχές στον εαυτό σας. Αντ’ αυτού, κάντε καλά με ό,τι λίγο απομένει από το ταξίδι.

 

Λι Χονγκτζί

5 Ιουλίου 2020