Μια έντονη και επείγουσα προειδοποίηση

 

Μερικά άτομα μιλάνε διαδικτυακά σε δημόσια φόρουμ για θέματα που έχουν με άλλους, λες και αυτά είναι να επιλυθούν ως μέρος της πνευματικής τους εξάσκησης στο Ντάφα. Αυτό πηγαίνει υπέρμετρα ενάντια στην ιστορική αποστολή κάποιου ως μαθητή του Ντάφα· μολύνει τους επίσημους και ιερούς όρκους που έδωσε κάποιος στο θείο, ως μαθητής του Ντάφα, με την ίδια τη ζωή του· και μειώνει τις ελπίδες των ανθρώπων για σωτηρία. Αυτά τα άτομα συχνά επιτρέπουν στις διανοητικές προσκολλήσεις που έχουν να μεταμορφωθούν σε δυσαρέσκεια και στη συνέχεια αναζητούν άτομα για να ξεσπάσουν. Κι όμως, κάποιοι συμμετείχαν ή βοήθησαν να ενισχυθούν αυτά τα συναισθήματα. Προφανώς, οι άνθρωποι τείνουν να αναζητούν αυτούς με παρόμοια πνευματική κατάσταση με τη δική τους.

 

Αυτά τα άτομα δεν θλίβονται που δεν τα πήγαν καλά όταν ήταν στην Κίνα, ότι η σκέψη τους ακολούθησε ακόμη και σκοτεινό μονοπάτι ή από την ντροπή ότι έπραξαν την εντολή του διαβόλου. Ούτε άντλησαν διδάγματα από αυτό που συνέβη παλιά και από καρδιάς να διορθώσουν τα λάθη τους, να προσπαθήσουν να εντοπίσουν πού υπολείπονται και να γίνουν πιο επιμελείς. Αντίθετα, δεν ήταν αυστηροί με τους εαυτούς τους και τώρα επηρεάζουν αρνητικά τα πράγματα εκτός Κίνας. Είναι κυρίως αυτά τα άτομα που προκαλούν προβλήματα μεταξύ των ασκούμενων. Ακόμα πιο σοβαρά, μερικοί από αυτούς δεν ήταν επιμελείς παλιά, ήταν φορτωμένοι με προσκολλήσεις και τα πήγαιναν άσχημα τότε στην Κίνα, μόνο που τώρα βρίσκονται στο εξωτερικό αλλά εξακολουθούν να είναι οι ίδιοι: δεν ανταποκρίνονται ποτέ στις διδασκαλίες μας, στον Φα, και μάλιστα ξεκίνησαν τα δικά τους κανάλια κοινωνικών μέσων ή ιστοτόπους και οδηγούνται από τις προσκολλήσεις τους να λένε κάθε λογής ανεύθυνα πράγματα, τα οποία έχουν εκθέσει σοβαρά σε κίνδυνο τις προσπάθειες των μαθητών του Ντάφα να σώσουν ανθρώπους. Η πλειονότητα των διαδικτυακών σχολίων που τα συνοδεύουν αυτά είναι από το «ομάδα των 50 σεντ» και τους μυστικούς πράκτορες του ΚΚΚ, με λίγα μόνο να προέρχονται από άτομα που δεν ασκούνται πραγματικά αλλά αυτοαποκαλούνται ασκούμενοι.

 

Η τελευταία ώρα κατά την οποία ένας μαθητής του Ντάφα πρέπει να έχει εκπληρώσει την αποστολή του είναι πλέον επικείμενη. Σκεφτείτε πού θέλετε να καταλήξετε και κάντε ό, τι είναι προς το συμφέρον σας! Ενόσω βρίσκεται σε αυτόν τον κόσμο, ένας μαθητής του Ντάφα πρέπει να τα πάει καλά στην πνευματική του ανάπτυξη και στην εκπλήρωση της ιστορικής του αποστολής στο να με βοηθήσει να σώσω ανθρώπους. Ο βασικός λόγος που η ανθρώπινη κοινωνία συνεχίζει να υπάρχει ακόμα σήμερα είναι για να μπορέσει ο Ντάφα να σώσει ανθρώπους. Είναι ώρα να ξυπνήσετε, έτσι δεν είναι;! Παρατήστε τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή σας· είναι απλώς μία προσκόλληση. Και αρχίστε να προσέχετε τι λέτε. Δεν είναι το μέρος σας να μιλάτε ανάμεσα σε ασκούμενους για πράγματα που δεν συμβαδίζουν με τον Φα. Εκτελέστε την αποστολή σας – το ίδιο το μέλλον σας εξαρτάται από αυτό. Η πνευματική τελειότητα είναι δυνατή μόνο για έναν μαθητή του Ντάφα που παίρνει τις διδασκαλίες του Φα ως οδηγό του και δεν χάνει την καρδιά που είχε στην αρχή!

 

Λι Χονγκτζί

31 Αυγούστου 2021