Ξυπνήστε

 

 

Η Επανόρθωση του Κόσμου από τον Φα έχει τελειώσει και τώρα λαμβάνει χώρα μια μετάβαση στην Επανόρθωση του ανθρώπινου κόσμου από τον Φα. Οι περισσότεροι από τους μαθητές μας του Ντάφα θα ενωθούν μαζί μου καθώς ο Φα θα επανορθώνει τον ανθρώπινο κόσμο.

 

Ωστόσο, κατά τη διάρκειά του, πολλές ζωές με τεράστιο κάρμα καθώς και μέλη του κακού Κομμουνιστικού Κόμματος θα εξαλειφθούν και θα αφανιστούν. Και μαζί με αυτό, υπάρχουν εκείνοι μεταξύ των ασκουμένων του Ντάφα που δεν έχουν εκπληρώσει τους όρκους που υπέγραψαν με τη ζωή τους τη στιγμή που ήρθαν σε αυτόν τον κόσμο – όπως, για παράδειγμα, με το να μην έχουν κάνει καλά αυτό που πρέπει οι μαθητές του Ντάφα να κάνουν ή δεν έχουν εργαστεί για τη σωτηρία ανθρώπων – και οι οποίοι ως αποτέλεσμα έχουν ισχυρή ανθρώπινη σκέψη και έχουν από καιρό αρνητική επίδραση στο περιβάλλον για την πνευματική ανάπτυξη μεταξύ των ασκούμενων. Και άλλοι πάλι έχουν ακολουθήσει ορισμένα άτομα που έχουν λοξοδρομήσει στην κατανόησή τους για τον Φα ή έχουν ακολουθήσει μυστικούς πράκτορες του ΚΚΚ που παρουσιάζονται ως ασκούμενοι και επέδρασαν πολύ διασπαστικά στους άλλους. Για όλους αυτούς θα υπάρξουν συνέπειες σύμφωνα με τους όρκους που έδωσαν. Πιο συγκεκριμένα, μερικοί άνθρωποι έχουν επιβαρυνθεί από καιρό με αισθήματα έλξης, αλλά δεν έδωσαν σημασία σε αυτό, και αυτό τους έχει καταστήσει στόχους πρακτόρων που παρουσιάζονται ως ασκούμενοι· και πέφτουν στις παγίδες τους όλο και πιο βαθιά, κλείνοντας τα αυτιά τους σε οποιουδήποτε συμβουλή. Για να δώσω ένα παράδειγμα, μίλησα για μια συγκεκριμένη γυναίκα που διέφυγε από τη Σιγκαπούρη στην Ιαπωνία, αλλά μερικοί άνθρωποι ακόμα δεν συνήλθαν. Δεν την κατονόμασα τότε, καθώς δεν άξιζε κάτι τέτοιο. Συμπεριφέρεται σαν να είναι επιμελής, προσποιείται ότι είναι υπάκουη και είναι καλή στο να κοροϊδεύει τους ανθρώπους. Αρκετοί άνθρωποι έχουν πάει μαζί της, λοξοδρομώντας στην κατανόηση των διδασκαλιών μας, όπως εκείνη. Ανάμεσά τους είναι κάποιοι που θαυμάζουν τις υπερφυσικές δυνάμεις και έχουν δελεαστεί από αυτήν. Συχνά ισχυρίζεται ότι έχει διασυνδέσεις με άλλους από προηγούμενες ζωές. Μερικοί ασκούμενοι, όταν άκουσαν τέτοια σκανδαλιστικά σχόλια, που τους έγιναν ευθαρσώς ως μέλη του αντίθετου φύλου, γοητεύτηκαν πολύ από αυτήν και την πίστεψαν. Αυτοί για τους οποίους ισχύει αυτό βρίσκονται τώρα στον μεγαλύτερο κίνδυνο.

 

Υπάρχει επίσης ένα συγκεκριμένο τμήμα ασκουμένων, μεταξύ των οποίων είναι και βετεράνοι, που εμπλέκονται τακτικά σε πρότζεκτ του Ντάφα και που συνέχισαν να μελετούν τον Φα, αλλά που δεν είναι σε θέση να ξεπεράσουν ορισμένα μπλοκ σε κρίσιμες στιγμές. Ο Μεγάλος Δρόμος που ασκείτε είναι αυτός που δημιούργησε όλη τη ζωή στο σύμπαν, είναι αυτός που έχει σφυρηλατήσει εξαιρετικά θεϊκά όντα και που επίσης έχει δημιουργήσει τους πιο μικροσκοπικούς ιούς και βακτήρια. Εσείς είστε κάποιος που ζει μια ζωή πνευματικής ανάπτυξης υπό τον Μεγάλο Δρόμο και που με βοηθάει να σώσω ανθρώπους, και ενώ σώζετε ανθρώπους, έχετε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους στην εξάλειψη βακτηρίων και ιών χιλιάδες φορές σημαντικότερων από αυτούς οποιασδήποτε επιδημίας. Κι όμως δεν έχετε καταφέρει να διαχειριστείτε σωστά το θέμα της πανδημίας, σε προσωπικό επίπεδο. Μερικοί ασκούμενοι φοβήθηκαν μήπως μολυνθούν, ενώ άλλοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά να εμβολιαστούν. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να σταματήσετε και να αναρωτηθείτε εάν ανταποκρίνεστε στον τίτλο του «Μαθητή του Ντάφα». Αυτό φυσικά περιλαμβάνει ορισμένες γυναίκες που είναι έγκυες. Αλλά αυτό δεν είναι ότι σας λέω αν πρέπει να εμβολιαστείτε, ούτε με ποιο τρόπο μπορεί να σας επηρεάσει η επιδημία. Μην πάτε στα άκρα σε καμία περίπτωση. Το να το κάνετε αυτό πηγάζει από ανθρώπινη σκέψη. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι πάτε προς την ανθρώπινη σκέψη, αντί να βλέπετε τα πράγματα από την οπτική γωνία ενός που είναι αφοσιωμένος στην πνευματική πρακτική. Και αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει μια ατέλεια στο πώς έχετε αναπτύξει τον εαυτό σας πνευματικά.

 

Επί του παρόντος, υπάρχουν και μερικοί ανάμεσά μας που είναι πολύ προσκολλημένοι στα πολιτικά γεγονότα και τις αντιπαραθέσεις των απλών ανθρώπων. Μην ξεχνάτε τι είμαστε εδώ να κάνουμε. Το καθήκον σας δεν είναι να αλλάξετε την κοινωνία. Η κοινωνία βρίσκεται τώρα στο απώτατο τέλος της και όλα τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν είναι αναπόφευκτα. Όλα αυτά που κάνουμε είναι για να σώσουμε ανθρώπους. Το παλιό σύμπαν είναι αυτό που είναι. Ας είναι. Η ευθύνη σας είναι να σώσετε και να παραδώσετε ζωές στο νέο σύμπαν. Αυτό που χρειάζεται για την επόμενη ιστορική εποχή – την Επανόρθωση του ανθρώπινου κόσμου από τον Φα –  είναι να σωθούν οι άνθρωποι και να παραδοθούν στον κόσμο που επανορθώνεται από τον Φα και να αποκατασταθούν οι τρόποι της παράδοσης. Αν και δεν έχει γίνει συνέδριο του Φα εδώ και αρκετό καιρό, αυτό που θέλω να μεταφέρω δεν είναι κάτι διαφορετικό και έχει σκοπό να σας βοηθήσει να παραμείνετε στη σωστή πορεία στο ταξίδι της πνευματικής σας ανάπτυξης και να εκπληρώσετε τελικά τους όρκους που κάνατε πριν την αυγή της ιστορίας. Τα καταφέρατε μέσα από πολλές δυσκολίες στο ταξίδι σας και δεν πρέπει να σκοντάψετε και να πέσετε στο τέλος. Παρόλο που κατά καιρούς υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ανόητα πράγματα, ο τίτλος του «Μαθητή του Ντάφα» είναι κάτι που ακόμη και οι θεότητες θαυμάζουν και εύχονται να μπορούσαν να έχουν.

 

Λι Χονγκτζί
18 Νοεμβρίου 202
1