Μείνετε εκτός κινδύνου

 

 

Ο Ντάφα, ο Μέγας Νόμος, βρίσκεται εδώ για σώσει τους ανθρώπους στους έσχατους καιρούς, καθοδηγώντας τους σε εσωτερική καλλιέργεια. Ωστόσο, ορισμένοι, παρά το ότι βρίσκονται σε περιβάλλον καλλιέργειας μαζί με άλλους μαθητές του Ντάφα, δεν καλλιεργούνται πραγματικά. Σε κρίσιμες στιγμές, πάντα βλέπουν τα πράγματα με ανθρώπινες προσκολλήσεις, σκεπτικό ή συναισθήματα. Μερικοί λένε ακόμα «Έχω κάνει αυτό κι αυτό για τον Ντάφα» ή «Έχω θυσιάσει τόσα και τόσα για τον Ντάφα» κλπ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο επιρρεπείς για να χρησιμοποιηθούν από τους κακούς πράκτορες του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (ΚΚΚ).

 

Ο Μέγας Νόμος υπήρχε ανέκαθεν. Ο μοναδικός λόγος που εμφανίστηκε στον ανθρώπινο κόσμο είναι για τη σωτηρία των ανθρώπων σε αυτούς τους έσχατους καιρούς. Για ποιο λόγο να χρειάζεται τους ανθρώπους; Ο Μέγας Νόμος είναι που σώζει τους ανθρώπους! Δεν είναι οι άνθρωποι που κάνουν κάτι για τον Μέγα Νόμο! Όταν εσείς, ένα ανθρώπινο ον, αδικήστε ή διώκεστε από το κακό κατά τη διάρκεια του πνευματικού σας ταξιδιού, ο Δάσκαλός σας σάς προστατεύει και υπομένει το κάρμα και τις αμαρτίες σας για εσάς. Ο Δάσκαλος δεν σας χρωστά τίποτα! Είναι αποκλειστικά για τη δική σας σωτηρία που υφίσταται τις συκοφαντίες από το αχρείο ΚΚΚ. Τι θα κάνετε όταν οι πιστωτές προς τους οποίους έχετε συσσωρεύσει καρμικά χρέη ζωή μετά τη ζωή και όσοι έχουν αδικηθεί από εσάς στο παρελθόν, στις πολλές ζωές που έχετε ζήσει, επιμένουν να πληρωθούν; Οι νόμοι του σύμπαντος αξιολογούν επίσης τον καθένα. Γι’ αυτό συναντάτε δοκιμασίες στο πνευματικό σας ταξίδι και γι’ αυτό συμβαίνει η δίωξη. Όταν δεν καταφέρνετε να τα πάτε καλά κατά τη διάρκεια της δίωξης, οι δοκιμασίες σας γίνονται πιο βίαιες. Και όταν δεν μπορείτε να τις ξεπεράσετε, κάποιοι από εσάς αρχίζετε να παραπονιέστε για τον Ντάφα ή ακόμα και για τον Δάσκαλό σας. Όμως εσείς ο ίδιος έχετε το πρόβλημα. Ο Δάσκαλος δεν σας χρωστά τίποτα. Ενώ σας σώζει, υποφέρει για τις αμαρτίες και το κάρμα σας ενώ παράλληλα βρίσκει τρόπους για να τα αντισταθμίζει. Μη νομίζετε ότι όταν βοηθάτε τους ανθρώπους να μάθουν την αλήθεια για τον Ντάφα και τη δίωξη ή όταν συμμετέχετε σε δραστηριότητες και σε πρότζεκτ του Ντάφα, ότι κάνετε πράγματα για τον Ντάφα ή τον Δάσκαλο. Ο Δάσκαλος σάς λέει να σώζετε και να βοηθάτε ο ένας τον άλλον, να σώζετε άλλους ενώ σώζετε τον εαυτό σας – αυτό είναι τα αισθανόμενα όντα που σώζουν το ένα το άλλο κατά τους έσχατους καιρούς. Αυτό δεν το κάνετε για χάρη του Ντάφα. Ο Ντάφα υπάρχει, όπως πάντα υπήρχε και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Αν ο Ντάφα δεν είχε εμφανιστεί για να σώσει τους ανθρώπους στους έσχατους καιρούς, οι άνθρωποι δεν θα ήξεραν καν ότι στο σύμπαν υπάρχει ένας Μέγας Νόμος.

 

Ο σκοπός που οι μαθητές του Ντάφα διαδίδουν την αλήθεια είναι για να σφυρηλατηθούν μέσα από δοκιμασίες, εξαλείφοντας με αυτόν τον τρόπο κάρμα, και για να τελειοποιηθούν πνευματικά. Αυτό κάνει την καλλιέργειά τους ακόμη πιο βαρυσήμαντη και μεγαλειώδη. Ούτε αυτό όμως γίνεται για χάρη του Ντάφα αλλά, για τους ίδιους τους μαθητές. Όσα υποφέρετε κατά τη διάρκεια της δίωξης γίνονται για να ξεπληρωθούν οι αμαρτίες σας. Δεν υποφέρετε για χάρη του Ντάφα και σίγουρα δεν υποφέρετε για χάρη του Δασκάλου! Ο Ντάφα είναι εδώ για να σώσει όλα τα αισθανόμενα όντα, συμπεριλαμβανομένου εσάς του ίδιου! Πώς θα μπορούσε να σας χρωστάει κάτι ενώ σας σώζει; Εσείς είστε αυτοί που ορκιστήκατε να έλθετε σε αυτόν τον κόσμο πριν από την τελική διάλυση στους έσχατους καιρούς, ώστε να καλλιεργηθείτε στον Ντάφα και να σώσετε τα όντα που αντιπροσωπεύετε. Δηλαδή, ορκιστήκατε με τη ζωή σας να γίνετε μαθητές του Ντάφα, επειδή θέλατε να καλλιεργηθείτε στον Ντάφα. Αρχίσατε την καλλιέργεια, όταν ακούσατε από μαθητές του Ντάφα ότι ο Ντάφα είναι εδώ – δεν σας ανάγκασε κανείς. Θα μπορούσατε να επιλέξετε να μην καλλιεργηθείτε, ακόμα κι αν είχατε ορκιστεί με τη ζωή σας όταν ήρθατε σε αυτόν τον κόσμο. Το αν θα προδώσετε τον όρκο σας είναι και αυτό αποκλειστικά δικό σας ζήτημα και κανενός άλλου. Το αν θα καλλιεργηθείτε ή όχι είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή!

 

Ορισμένοι λένε ότι είναι καλλιεργητές, αλλά στην πραγματικότητα αυτά που κάνουν δεν είναι πράγματα που θα έκανε ένας καλλιεργητής και πολλές φορές ντροπιάζουν τον τίτλο του μαθητή του Ντάφα.

 

Γι’ αυτό λέω σε όσους από εσάς δεν καλλιεργείστε πραγματικά και σε όσους από εσάς έχετε αναπτύξει δυσαρέσκεια αφότου αποτύχατε να περάσετε δοκιμασίες στην καλλιέργεια, ότι η άσκηση καλλιέργειας είναι να καλλιεργείτε τον εαυτό σας. Οτιδήποτε κάνετε, συμπεριλαμβανομένων της διευκρίνησης της αλήθειας και της δίωξης που υφίστασθε, είναι κομμάτι της διαδικασίας της καλλιέργειας και κάτι που πρέπει να γίνει. Η δίωξή σας από τις παλαιές δυνάμεις επίσης προκαλείται από το κάρμα σας. Τίποτα από αυτά δεν γίνεται για τον Ντάφα ούτε για τον Δάσκαλο, αλλά οφείλονται στα καρμικά σας χρέη, τα οποία οι παλαιές δυνάμεις εκμεταλλεύονται.

 

Φταίει μήπως, το ότι από το μεγάλο έλεός Του για τα αισθανόμενα όντα, ο Δάσκαλος υπέμεινε πάρα πολλά για εσάς, ή, το ότι από την ελπίδα Του για την επιτυχία σας στην καλλιέργεια έκανε υπερβολικά πολλά για εσάς, ώστε τώρα τα θεωρείτε δεδομένα; Μερικοί μπορεί ακόμα και να σκέφτονται ότι ο Δάσκαλος ωφελείται με κάποιον τρόπο από εσάς. Εκτός από το να υπομένει πράγματα για εσάς, ο Δάσκαλος δεν παίρνει τίποτα από εσάς. Είναι μόνο από την αγάπη του για τα αισθανόμενα όντα που ο Δάσκαλος το κάνει αυτό! Το αν θα επιτύχετε στην καλλιέργειά σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Η Επανόρθωση του Φα του Σύμπαντος έχει φτάσει στο τελικό στάδιο και μόλις ολοκληρωθεί θα υπάρξει μια πολύ σοβαρή διαδικασία επιλογής και εξάλειψης. Προσέχετε τον εαυτό σας! Ακόμα και οι θεοί σέβονται τους μαθητές του Ντάφα που πέρασαν αυτή την ιστορική περίοδο. Έτσι και εσείς πρέπει να εκτιμάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας ανάλογα, που μπορέσατε να τα καταφέρετε εν μέσω αυτής της άνευ προηγουμένου κακής δίωξης. Γίνετε ένα Αληθινό Φωτισμένο Ον! Μόνο αυτό είναι που οι θεοί θεωρούν μεγαλειώδες!

 

Δάσκαλος Λι Χονγκτζί

31 Αυγούστου 2023