Η καλλιέργεια στον Ντάφα είναι σοβαρή

 

 

Καλλιεργηθείτε με την καρδιά που είχατε στην αρχή και η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη – αυτό είναι κάτι που λέγεται στην κοινότητα των καλλιεργητών και είναι απολύτως σωστό. Όταν άρχισε να διδάσκεται δημόσια ο Ντάφα, ο Μέγας Νόμος, πολλά σημαντικά μυστικά των ανώτερων επίπεδων αποκαλύφθηκαν. Αυτή η αποκάλυψη είχε πρωτοφανή αντίκτυπο όχι μόνο στο ευρύ κοινό και στην κοινότητα των καλλιεργητών αλλά και στα βασίλεια των θεών. Άνθρωποι με ή χωρίς προκαθορισμένη σχέση έρχονταν ο ένας μετά τον άλλον να αποκτήσουν τον Ντάφα και να ασκήσουν καλλιέργεια. Ωστόσο, ενώ ορισμένοι όταν ξεκίνησαν ήταν πολύ σταθεροί και αφοσιωμένοι, υπήρξαν και αυτοί που δυσκολεύτηκαν να εγκαταλείψουν τις προσκολλήσεις που είχαν διαμορφώσει με την πάροδο των χρόνων. Κάποιοι με τον καιρό έγιναν πολύ νωθροί. Όντας πολυάσχολοι με τη δουλειά τους και μη μπορώντας να διαχειριστούν καλά το οικογενειακό τους περιβάλλον, κατέληξαν να μην έχουν επαρκή χρόνο για τη μελέτη του Φα και τις ασκήσεις. Και παρά το γεγονός ότι συμμετέχουν σποραδικά σε ομαδικές δραστηριότητες, δεν κατορθώνουν να είναι επιμελείς. Με τον καιρό, δεν είναι πια καθόλου όπως οι καλλιεργητές και έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν πράγματα που οι ασκούμενοι δεν θα έπρεπε να κάνουν. Αν συνεχίσουν έτσι, θα είναι πολύ επικίνδυνο για αυτούς!

 

Όταν άρχιζε κάποιος την καλλιέργεια, αποφασίζοντας να γίνει μαθητής του Ντάφα της περιόδου της Επανόρθωσης του Φα, η πλευρά του που γνώριζε έπαιρνε όρκο απέναντι στους θεούς με εχέγγυο τη ζωή του ότι θα εκπλήρωνε την ιστορική αποστολή που ένας μαθητής του Ντάφα πρέπει να εκπληρώσει. Έτσι από εκείνη τη στιγμή, η ζωή του δεν ανήκε πλέον στα Τρία Βασίλεια. Ο Δάσκαλος αφαίρεσε πλήρως τα ονόματα των μαθητών του Ντάφα από τα Τρία Βασίλεια, από τον ανθρώπινο κόσμο και από τον κάτω κόσμο, ακόμα και από την Κόλαση. Από εκείνη τη στιγμή, οι ζωές των μαθητών του Ντάφα ορίζονται αποκλειστικά από τον Ντάφα. Δεν θα ξαναμπούν στον κύκλο της μετενσάρκωσης ούτε θα πάνε στην Κόλαση, ακόμα κι αν έχουν αμαρτήσει. Όσοι καλλιεργούνται καλά, θα επιτύχουν την Ολοκλήρωση και θα επιστρέψουν στις θέσεις τους στο νέο σύμπαν, για να κυβερνήσουν τα δικά τους ουράνια βασίλεια. Όσοι αποτύχουν στην καλλιέργεια, προδώσουν τους όρκους τους ή διαπράξουν αμαρτίες απέναντι στον Ντάφα θα πρέπει να ξεπληρώσουν τη συμφωνία που είχαν κάνει με τη ζωή τους! Ο Δάσκαλος, από έλεος, τους δίνει συνεχώς ευκαιρίες όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο, αυτοί δεν ξέρουν ότι πρέπει να Τον ευγνωμονούν γι’ αυτό και παραμένουν πεισματικά γραπωμένοι στις προσκολλήσεις τους χωρίς να τις αφήνουν.

 

Παρά το ότι η μορφή της καλλιέργειας στον Ντάφα έχει χαλαρή δομή, τα κριτήρια για τους καλλιεργητές είναι αυστηρά και η ιστορική τους αποστολή σοβαρή και εξόχως σημαντική, καθώς μετά από την Ολοκλήρωση οι μαθητές του Ντάφα θα είναι ιδιαίτερα όντα. Στα μάτια όλων των θεών του σύμπαντος, θα είναι αξιοθαύμαστα Μεγάλα Φωτισμένα Όντα, σφυρηλατημένα την περίοδο της Επανόρθωσης του Φα. Γιατί οι παλαιές δυνάμεις διώκουν τόσο βάναυσα τους μαθητές του Ντάφα; Αφ’ ενός από ζήλια, αφ’ ετέρου επειδή περιφρονούν ορισμένους μαθητές που έχουν πολλές και πολύ ισχυρές προσκολλήσεις, που δεν χειρίζονται τις καταστάσεις σύμφωνα με τον Φα και που βλέπουν τα πράγματα με ανθρώπινο τρόπο. Επομένως, όσοι δεν τα πηγαίνουν καλά θα έχουν μεγάλες δοκιμασίες και αν αυτό συνεχιστεί για καιρό, θα είναι πολύ επικίνδυνο για αυτούς!

 

Η Επανόρθωση του Φα πλησιάζει στο τέλος της. Οι παλαιές δυνάμεις θέλουν να εξαλείψουν όσους δεν έχουν κάνει γνήσια καλλιέργεια και όσους έχουν αποτύχει εδώ και καιρό να εκπληρώσουν τους όρκους και την ιστορική αποστολή τους. Έτσι, στέλνουν δαίμονες να καταλάβουν τα σώματα των χειρότερων από τους ανθρώπους που αναμείχθηκαν με τους ασκούμενους και να χρησιμοποιήσουν τις ανθρώπινες αντιλήψεις, τις προσκολλήσεις, την μνησικακία και άλλες κακές σκέψεις για να ξεσηκώσουν όσους ασκούμενους δεν βρίσκονται πραγματικά μέσα στον Φα και δεν καλλιεργούνται αληθινά. Στην επιφάνεια φαίνεται σαν να θέλουν να διαταράξουν το περιβάλλον καλλιέργειας των μαθητών του Ντάφα, αλλά στην πραγματικότητα οι παλαιές δυνάμεις τούς χρησιμοποιούν για να εξαλείψουν μια ομάδα μαθητών, αποκαλύπτοντας αυτούς που χαζολογούν, αυτούς που κατά την καλλιέργεια αδυνατούν να αποτινάξουν τις προσκολλήσεις τους, αυτούς που έμειναν έξω από τον Φα για πολύ καιρό και αυτούς που λοξοδρόμησαν τόσο ώστε είναι ανίκανοι πλέον να ασκήσουν καλλιέργεια. Σε αυτό το κομβικό σημείο, όσοι ακολουθήσουν αυτά τα άτομα είναι και αυτοί που θα επιλεγούν για να εξαλειφθούν. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι παλαιές δυνάμεις χρησιμοποιούν αυτούς τους ανθρώπους που προκαλούν προβλήματα.

 

Όσοι προκαλούν προβλήματα, ελέγχονται από δαίμονες, αλλά οι ίδιοι δεν το ξέρουν και φυσικά δεν θα συμφωνούσαν ποτέ ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι με προσκολλήσεις και παράπονα, οι οποίοι τους ακούνε, τους αποδέχονται και τους κολακεύουν, αγνοώντας ολοκληρωτικά τη σοβαρότητα του Ντάφα και της καλλιέργειας. Ο Ντάφα είναι ο Νόμος του Ουρανού και κανείς δεν μπορεί να Τον αναστατώσει! Αυτό που μπορεί να αναστατωθεί είναι η ανθρώπινη καρδιά! Αυτοί που δεν συμπεριφέρονται σωστά είναι αυτοί ακριβώς που θέλουν οι παλαιές δυνάμεις να εξαλείψουν. Αυτοί που έχουν απομακρυνθεί από τον Φα για πολύ καιρό πρέπει να προσέξουν πολύ. Αυτοί που διατηρούν τις προσκολλήσεις τους και νιώθουν πικρία ή αυτοί που διώχθηκαν από πρότζεκτ του Ντάφα εξαιτίας λαθών που έκαναν και κρατάνε κακία για αυτό, είναι οι πιο πιθανοί να ακούσουν και να συμφωνήσουν [με όσους προκαλούν προβλήματα]. Όταν συναντιούνται και λένε τα παράπονά τους, το ανθρώπινο σκεπτικό τους εκτίθεται πλήρως. Έχουμε δει ότι αυτού του είδους οι άνθρωποι δεν σταματούν για να δουν τα πράγματα μέσα από τον Φα: είναι σωστό να νιώθω δυσαρέσκεια και αγανάκτηση; Έτσι πρέπει να είναι ένας καλλιεργητής; Είναι κάτι που εναρμονίζεται με τον Φα; Το αν δεν καλλιεργείστε καλά, είναι δική σας υπόθεση, αλλά το να υπονομεύετε τον Φα και τη σωτηρία των ανθρώπων είναι κάτι εξαιρετικά σοβαρό. Πώς θα μπορούσε η τεράστια «Επανόρθωση του Φα», που κανόνισαν ο Δημιουργός και οι θεοί εδώ και εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια για τη σωτηρία των αισθανόμενων όντων, να επιτραπεί να παρεμποδιστεί από ανθρώπινη παρέμβαση! Αυτό είναι το χειρότερο έγκλημα που κανένα ον σε κανένα από τα βασίλεια δεν πρέπει ποτέ να διαπράξει!

 

Υπάρχουν και αυτοί που είπαν: «Έχω σταματήσει την καλλιέργεια», πιστεύοντας ότι τώρα είναι έξω από αυτό και ότι μπορούν ελεύθερα να κάνουν ή να πουν πράγματα που βλάπτουν τον Ντάφα. Λέω σε αυτούς τους ανθρώπους: Όταν πρωτοήρθατε στον Ντάφα, είχατε ήδη υπογράψει ένα συμβόλαιο με τη ζωή σας. Όσο νέος ή γέρος κι αν ήσαστε ή όσος χρόνος κι αν έχει περάσει, ο όρκος σας είναι κάτι ιερό. Δηλαδή, όσοι λέτε ότι σταματήσατε την καλλιέργεια και όσοι αφήσατε τον Ντάφα παλιά ή πρόσφατα, ακόμα πρέπει να εκπληρώσετε τον όρκο σας είτε καλλιεργείστε είτε όχι. Όταν θελήσατε αρχικά να γίνετε μαθητής του Ντάφα κατά την Επανόρθωση του Φα του σύμπαντος, αυτό ήταν κάτι εξαιρετικά σοβαρό. Αυτή είναι μια κοσμοϊστορική απόφαση για ένα ον. Επιπλέον, ορκιστήκατε με τη ζωή σας! Νομίζετε ότι μπορείτε να καλλιεργηθείτε αν θέλετε, κι αν δεν θέλετε, μπορείτε να σταματήσετε; Πώς θα μπορούσε να επιτραπεί στους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν με ελαφρότητα μια τόσο βαριά συμπαντική ευθύνη, τους θεούς και τον Δημιουργό! Όταν ένας όρκος δίνεται, πρέπει να τηρηθεί.

 

Για χάρη αυτών των ανθρώπων, από έλεος, ο Δάσκαλος σάς εξηγεί τον Φα ξανά, για τελευταία φορά. Όσο για το πού θα καταλήξετε, προσέξτε! Οι παλαιές δυνάμεις έχουν χρησιμοποιήσει μια τόσο τεράστια χώρα που ελέγχεται από το κακό ΚΚΚ για να μας καταστείλουν – δεν σας λέει αυτό κάτι για τη σοβαρότητα της καλλιέργειάς σας; Ποτέ πριν στην ιστορία δεν είχαν οι άνθρωποι την ευκαιρία να γίνουν θεοί – αυτό συμβαίνει πρώτη φορά, θα μπορούσε να μην είναι σοβαρό; Τα οδυνηρά μαθήματα που έπαιρναν οι μαθητές του Ντάφα όταν δεν τα πήγαιναν καλά στην καλλιέργεια, ακόμα δεν είναι ικανά να σας ξυπνήσουν;

 

Δάσκαλος Λι Χονγκτζί

1 Σεπτεμβρίου 2023