Φάλουν Ντάφα – Διαλέξεις πάνω στον Νόμο του Φο

 

Διδασκαλία του Φα που δόθηκε στη συνάντηση της Epoch Times

 

(Λι Χονγκτζί, 17 Οκτωβρίου 2009)

 

 

(Χειροκροτήματα)

 

Όλοι έχετε εργαστεί σκληρά, πραγματικά σκληρά. Έχετε ταξιδέψει ένα εξαιρετικά δύσβατο μονοπάτι από την αρχή ίδρυσης της εφημερίδας Epoch Times και την διαδικασία που έχετε περάσει - από το να μη γνωρίζετε πώς να το κάνετε μέχρι εντέλει στο να γνωρίζετε πως - έχει πραγματικά ξεπεράσει την μία δυσκολία μετά την άλλη. Δεν ήταν εύκολο να εργαστούμε, βήμα προς βήμα, όλες τις δοκιμασίες σίνσινγκ της προσωπικής καλλιέργειας καθώς και την εξωτερική παρέμβαση. Η επιτυχία που απολαμβάνει σήμερα η Epoch Times είναι, νομίζω, το προϊόν των συλλογικών προσπαθειών όλων σας που κάθεστε εδώ καθώς και εκείνων που συμμετείχαν στην Epoch Times, αλλά δεν μπορούσαν να τα καταφέρουν να έρθουν αυτή τη φορά. Η Epoch Times έχει πραγματικά σημαντικό αντίκτυπο στην Επανόρθωση του Φα. Το έχετε δει όλοι. Η σκέψη που έχουν τα ανθρώπινα όντα είναι στην πραγματικότητα κάπως απλή. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ό, τι λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στην πλειονότητα των περιπτώσεων τα μέσα ενημέρωσης λειτουργούν κανονικά ως πηγή πληροφοριών ενός ατόμου. Ως εκ τούτου, αυτός ο ενημερωτικός μηχανισμός είναι πολύ χρήσιμος για εσάς στις προσπάθειές σας να σώσετε τους ανθρώπους αυτού του κόσμου και να επικυρώσετε τον Φα. Και στην πραγματικότητα, είχε πραγματικά έναν αξιοσημείωτο θετικό αντίκτυπο όσον αφορά τη διευκρίνιση της αλήθειας. Γι’ αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους των ανθρώπων του κόσμου. (Χειροκροτήματα)

 

Καθώς η Epoch Times έφτασε από την αρχή της λειτουργίας της στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, απέκτησε μεγάλη επιρροή. Αυτό μας λέει, λοιπόν, ότι παρόλο που κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της εφημερίδας οι καταστάσεις καλλιέργειας των ανθρώπων μπορεί συχνά να ήταν ανεπαρκείς, η τρέχουσα κατάσταση ήταν καλή και σημείωσε ανεξίτηλα επιτεύγματα. Αυτό είναι εξαιρετικό. Και όσον αφορά τις μελλοντικές προοπτικές της, τα πράγματα όλο και θα βελτιώνονται καθώς συνεχίζετε, και οι συνηθισμένοι άνθρωποι θα δώσουν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στην εφημερίδα. Πολλά κινεζικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δυσκολεύονται να επιβιώσουν στην τρέχουσα οικονομική κρίση, με ορισμένα ήδη να έχουν κλείσει. Εάν μπορείτε να καταφέρετε να κάνετε τα πράγματα λίγο καλύτερα, η εφημερίδα σας θα αναπτυχθεί ακόμα πιο γρήγορα. Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Αν κάνετε καλή δουλειά, είναι πιθανό ότι άλλοι να ανοίξουν περαιτέρω δρόμο και θα σας αφήσουν έναν δρόμο που, καθώς σώζετε αισθανόμενα όντα, θα είναι ευρύτερος [από ό,τι σήμερα] και το αναγνωστικό σας κοινό θα αυξηθεί. Και με τέτοιες αλλαγές, οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές για την επιτυχία της εφημερίδας σας. Αλλά πρέπει να ξέρετε να αξιοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία και να σκεφτείτε τρόπους να κάνετε την εφημερίδα σας πιο σταθερή, όπως οι κανονικές εταιρείες μέσων ενημέρωσης. Όταν η εφημερίδα σας ξεκίνησε για πρώτη φορά, όλοι την αντιμετωπίσατε ως ένα μέσο για τη διαλεύκανση της αλήθειας και δεν σκεφτήκατε πολύ περισσότερο από αυτό. Και μερικοί άνθρωποι το θεωρούσαν ακόμη και σαν φυλλάδιο. Τα πράγματα είναι βέβαια διαφορετικά τώρα, και σταδιακά συνειδητοποιήσατε ότι δεν πρέπει πλέον να τρέφετε τη σκέψη ότι αυτό είναι απλώς κάτι προσωρινό, και συνειδητοποιήσατε ότι πρέπει να διευθύνετε αυτή την εφημερίδα καλά και να τη λειτουργήσετε σαν μια κανονική οντότητα.

 

Νομίζω ότι θα ήταν ακόμα καλό αν μπορούσατε να αξιοποιήσετε τις εμπειρίες των συνηθισμένων εταιρειών, είτε πρόκειται για τη διαχείριση είτε για τις πωλήσεις και τις πρακτικές. Ωστόσο όμως, αυτό αποδεικνύεται δύσκολο να γίνει. Και γιατί αυτό; Είναι η συνεργασία. (Γέλια) Όλοι οι μαθητές του Ντάφα είναι εξαιρετικοί, και στην ιστορία όλοι υπηρετήσατε ως βασιλιάδες (γέλια), αλλά υπάρχει ένα ρητό στην Κίνα: «Ένα βουνό δεν είναι αρκετά μεγάλο για δύο τίγρεις.» (Όλοι γελάνε) Με μόνο έναν βασιλιά, τα πράγματα είναι εύκολα - ό, τι λέει, γίνεται. Αλλά τώρα, εδώ έχετε πολλούς βασιλιάδες μαζί, είναι γεμάτοι από ιδέες και προσεγγίσεις, και ο κάθε ένας έχει μια ισχυρή τάση να θέλει να πάρει την απόφαση και να έχει τους άλλους να την ακολουθήσουν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι μαθητές του Ντάφα όταν συνεργάζονται μαζί και είναι εμπόδιο που πηγάζει από το ποιοι είστε εγγενώς. Κάθε άτομο εδώ είναι ικανό, με μερικούς να είναι εξαιρετικά ικανοί, και ένας από εσάς μόνος μπορεί να ισοδυναμεί με τη δύναμη πολλών συνηθισμένων ανθρώπων. Αλλά, από την άλλη πλευρά, αυτό δημιουργεί πρόβλημα όταν πρόκειται να συνεργαστείτε μαζί. Αυτό το πρόβλημα υφίσταται εδώ και πολύ καιρό. Αν μπορέσετε να βρείτε έναν τρόπο να συνεργάζεστε καλά, να έχετε ένα κοινό μυαλό και να εφαρμόσετε όλες τις δυνάμεις σας προς μια κατεύθυνση, τότε, με τις ικανότητες που έχετε, θα είστε πραγματικά μια ασταμάτητη δύναμη. Έτσι λοιπόν, αυτό που αναρωτιέμαι είναι, πρέπει να περιμένουμε μέχρι να καλλιεργηθείτε καλύτερα προτού φτάσατε κοντά σε αυτό και αυξήσετε την [συλλογική] δύναμή σας; (Γέλια) Μόνο αν καταφέρετε να το κάνετε αυτό ενώ τα πράγματα είναι τα πιο δύσκολα, η κατάσταση σας θα αλλάξει γρήγορα και θα κάνετε καλή δουλειά με αυτό που πρέπει να κάνετε.

 

Αλλά ο χρόνος δεν περιμένει για κανέναν, ούτε οι περιστάσεις. Όποια και αν είναι η περίπτωση, οι μαθητές του Ντάφα πρέπει τώρα να συνεργαστούν καλά. Η κατάσταση που αντιμετωπίζετε απαιτεί να συνεργαστείτε καλά, γιατί μόνο με τη συνεργασία μπορείτε να εκπληρώσετε τις υποσχέσεις σας καλά και να κάνετε αυτή την εφημερίδα πιο ισχυρή. Αξίζει πραγματικά να μάθετε από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης που υπάρχουν εκεί έξω στη συνηθισμένη κοινωνία, είτε από την άποψη πρακτικής διαχείρισης είτε για το πως κάνουν πωλήσεις και λειτουργούν. Απλά μέσω μιας εφημερίδας είναι σε θέση να παρέχουν μέσο διαβίωσης για χιλιάδες ανθρώπους. Πώς το κάνουν αυτό; Και επιπλέον, οι εργαζόμενοι σε συνηθισμένα μέσα ενημέρωσης – είτε είναι συντάκτης, δημοσιογράφος ή ακόμα και στο πιεστήριο – παίρνουν όλοι μισθούς ίσο με αυτό που είναι φυσιολογικό στην κοινωνία, οπότε οι μισθοί δεν είναι χαμηλοί. Έτσι, αυτό που σκέφτομαι είναι, αν και όλοι έχετε δώσει τόσο πολλά από τον εαυτό σας και έχετε περάσει από τη διαδικασία εκμάθησης του πώς να κάνετε αυτό που κάνετε, καθώς συνεχίζετε θα πρέπει ακόμα να σκέφτεστε πώς να κάνετε τα πράγματα καλύτερα και να ριζώσετε σταθερά στην κοινωνία, έτσι ώστε να μην σας ενοχλούν πλέον ζητήματα όπως το κόστος εκτύπωσης ή η ομαδική εργασία. Με τις συνήθεις πρακτικές διαχείρισης, ο κάθε μαθητής του Ντάφα θα έχει έναν καθορισμένο ρόλο. Ωστόσο, ο ρόλος που έχει ανατεθεί δεν συσχετίζεται με το πόσο καλά έχετε καλλιεργηθεί. Δεν είναι ότι όποιος είναι συντάκτης ή δημοσιογράφος, ή όποιος αναλαμβάνει καθήκοντα ρουτίνας, έχει καλλιεργηθεί καλά ή όχι. Δεν υπάρχει τέτοιος συσχετισμός. Ξέρετε, στον κόσμο της καλλιέργειας συνηθιζόταν συχνά να είναι ότι όποιος περνάει πιο δύσκολα ή όποιος είχε την χαμηλότερη θέση ήταν εκείνος που θα μπορούσε να καλλιεργηθεί καλύτερα. Έχοντας καθορισμένους ρόλους είναι απλά για να κάνουμε διαφορετικούς τύπους εργασίας και δεν συσχετίζεται με την καλλιέργεια, δεν είναι το ίδιο. Η καλλιέργεια είναι για την καλλιέργεια της καρδιάς και του νου κάποιου, και σε οποιοδήποτε περιβάλλον σε οποιοδήποτε κοινωνικό στρώμα, ένα άτομο μπορεί ακόμα να καλλιεργηθεί. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι μιας συγκεκριμένης κοινωνικής τάξης μπορούν να καλλιεργηθούν σε υψηλά επίπεδα, ενώ οι άνθρωποι σε κάποια άλλη δεν μπορούν. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Η καλλιέργεια είναι ζήτημα του επιπέδου του σίνσινγκ του ανθρώπου, καθώς και το πόσο υπεύθυνος είναι για τη σωτηρία των αισθανόμενων όντων και τι στάση έχει απέναντι σε αυτό.

 

Το ίδιο ισχύει και για την εργασία στην Epoch Times. Δεν έχει σημασία τι εργασία κάνετε εκεί, τίποτα από αυτά δεν αντιπροσωπεύει το ύψος της καλλιέργειάς σας. Το μόνο που έχει σημασία είναι το εάν είστε επιμελής ή όχι. Με την καλλιέργεια, ξέρετε, αυτό που βλέπουν οι Θεοί και οι Φο είναι απλά την καρδιά ενός ατόμου - εξετάζουν μόνο αν είστε επιμελείς ή όχι όσον αφορά τη δική σας καλλιέργεια Στη συνηθισμένη κοινωνία, όποια και αν είναι η δουλειά που κάνετε ή σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν βρίσκεστε, αυτά τα πράγματα έχουν απλώς σκοπό να σας παρέχουν ένα περιβάλλον για την καλλιέργεια και διαφορετικά μέσα για να καταστεί δυνατή η καλλιέργεια. Πρέπει πραγματικά να είστε ξεκάθαροι σε αυτό, να χειριστείτε καλά τον εαυτό σας και να απαλλαγείτε από αυτή την ανθρώπινη αίσθηση αδικίας. Όταν υπάρχει καταμερισμός εργασίας, θα υπάρχουν εκείνοι που θα επιβλέπουν τους άλλους και εκείνοι που θα επιβλέπονται. Ωστόσο, σας ενοχλεί όταν κάποιος προσπαθεί να σας επιβλέπει ή να σας κατευθύνει. (Γέλια) Η αλήθεια να λέγεται, αν από τα βάθη της καρδιάς σας όλοι θέλετε να δείτε αυτήν την εφημερίδα να πετυχαίνει, τότε δεν θα έχει μεγάλη σημασία τι τόνο χρησιμοποιεί κάποιος, ποιος σας καθοδηγεί ή σε ποιον πρέπει να είστε υφιστάμενος.

 

Όταν οι μαθητές του Ντάφα είναι μαζί, συχνά αυτό που δεν μπορείτε να ανεχτείτε είναι όταν κάποιος σας λέει να κάνετε κάτι. Αλλά αν εργάζεστε στη συνηθισμένη κοινωνία σε κάποια εταιρεία, κάνετε ό, τι σας λέει ο προϊστάμενος σας - όπως και να σας κατευθύνει αυτός ο συνηθισμένος άνθρωπος, συμμορφώνεστε. Τότε πώς και δεν λειτουργεί αυτό με τα δικά μας πράγματα; (Γέλια) Όταν το διευκρινίσω, είναι πιθανό να αναγνωρίσετε το πρόβλημα. Αλλά όταν αντιμετωπίζετε πραγματικά ένα τέτοιο σενάριο, και ειδικά όταν υπάρχουν συγκρούσεις, είναι πραγματικά δύσκολο να το δεχτείτε. Φυσικά, συνειδητοποιώ ότι υπάρχει ένας άλλος παράγοντας που μας κάνει να διαφέρουμε από μια συνηθισμένη εταιρεία. Οι συνηθισμένες εταιρείες παρέχουν οικονομική αποζημίωση από τη στιγμή που ξεκινάτε, και από αυτό εξαρτάται ο βιοπορισμός ενός ατόμου. Έτσι, κάποιος πρέπει να ακούει τους άλλους και να βγάζει τον μισθό του, και να μην λαμβάνετε υπόψη τους άλλους δεν είναι επιλογή. Προς το παρόν, ας υποθέσουμε ότι παραβλέπουμε την ιστορική ευθύνη που έχουν οι μαθητές του Ντάφα για την επικύρωση του Φα και πόσο ανεκτίμητη είναι η καλλιέργεια. Μερικοί νεότεροι μαθητές ή μαθητές που δεν είναι τόσο επιμελείς πραγματικά έχουν προκλήσεις με αυτό, και αυτό είναι μια αντικειμενική πραγματικότητα. Δεδομένου ότι είναι άνθρωποι που καλλιεργούνται παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούν να παραβλέπουν τα πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν ως μέρος της ζωής στην κανονική κοινωνία. Έτσι, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διαχειρίζεστε την εφημερίδα σας καλά και να αυξήσετε την κερδοφορία της, με όλους τυπικά να γίνονται υπάλληλοι και να έχουν κανονική αμοιβή.

 

Έχετε πραγματικά μια άριστη βάση τώρα. Είναι εφημερίδα με τόση επιρροή, κάθε μαθητής του Ντάφα είναι τόσο ικανός και έχετε αφοσιωθεί ολόψυχα σε αυτή την προσπάθεια. Αυτά τα ζητήματα θα επιλυθούν αν το μερίδιο αγοράς σας αυξηθεί αρκετά. Βάλτε τις καρδιές σας προς την αντιμετώπιση αυτού, και διοικήστε την εφημερίδα πραγματικά καλά. Πρέπει να σκέφτεστε όλοι έτσι και να ενεργήσετε πάνω σε αυτό. Έχοντας μόνο ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που σκέφτονται έτσι δεν θα λειτουργήσει. Πρέπει να συνεργαστείτε όλοι μαζί. Αν μπορέσετε πραγματικά να την μετατρέψετε σε μια αξιοπρεπή εταιρεία, δεν θα υπάρχουν, όταν το πετύχετε πραγματικά αυτό, άλλα προβλήματα με ανθρώπους που δεν θέλουν να εποπτεύονται ή που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στην καθημερινότητά τους. Αν μπορέσετε να διευθύνετε την εφημερίδα καλά, θα έχετε ένα πιο ισχυρό αποτέλεσμα σώζοντας αισθανόμενα όντα και επικυρώνοντας τον Φα.

 

Επί του παρόντος, ορισμένες περιοχές έχουν ισοσκελιστεί οικονομικά, ενώ ορισμένες έχουν αποκομίσει ένα μικρό κέρδος. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Αλλά δεν μπορείτε να σταματήσετε σε αυτό. Πολλοί συντονιστές πιστεύουν ότι είναι αρκετό να πετύχουν οικονομικό ισοζύγιο και το θεωρούν ως πρότυπο. Αυτό είναι ανεπαρκές, όμως. Φανταστείτε μόνο αν όλοι όσοι συμμετέχουν δεν χρειαζόταν να πάνε να δουλέψουν σε συνηθισμένες εταιρείες για να τα βγάλουν πέρα, αφού η δική σας εφημερίδα θα τους παρείχε και θα μπορούσαν να βάλουν όλη τους την ενέργεια εδώ. Αν αυτή η εφημερίδα καταφέρει να γίνει ένας κανονικός χώρος εργασίας στη συνηθισμένη κοινωνία, με τους ανθρώπους να παίρνουν κανονικούς μισθούς, τότε δεν θα κάνατε και αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουν οι μαθητές του Ντάφα καθώς και να εξασφαλίσετε οικονομική ασφάλεια στη ζωή σας; Δεν θα ήταν υπέροχο αυτό;

 

Στην πραγματικότητα, το σκέφτομαι αυτό από την ημέρα που ξεκινήσατε. Αν μπορείτε πραγματικά να το πετύχετε αυτό, θα με κάνει πολύ ευτυχισμένο. Δεν έχω κανέναν προβληματισμό σχετικά με τους μαθητές του Ντάφα που βγάζουν πολλά χρήματα. Θα είμαι ευτυχής όταν οι επιχειρήσεις σας μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο και θα έχετε ακόμη μεγαλύτερο πλούτο. Η μόνη μου ανησυχία είναι ότι δεν θα το πετύχετε αυτό. Αν όλοι σας είχατε μεγάλα οικονομικά μέσα, δεν θα είχατε μεγαλύτερη δύναμη να αξιοποιήσετε για αυτά τα πράγματα που κάνουν οι μαθητές του Ντάφα για να επικυρώσουν τον Φα; Δεν θα ήταν αυτό εξαιρετικό; Ποτέ δεν σας είπα να είστε σαν εκείνους τους καλλιεργητές που κατοικούν στα βουνά, οι οποίοι θα προτιμούσαν να μείνουν πάμπτωχοι. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν μπορείτε να είστε έτσι όταν η καλλιέργειά σας διεξάγεται στη συνηθισμένη ανθρώπινη κοινωνία. Ποτέ δεν σας είπα να είστε έτσι. Αντίθετα, πάντα έλεγα ότι η καλλιέργεια του Ντάφα γίνεται με τρόπο που συμμορφώνεται στο μέγιστο με τον τρόπο της συνηθισμένης ανθρώπινης κοινωνίας. Αλλά λέγοντας αυτό, δεν πρέπει να πάτε στο άλλο άκρο τώρα. Δεν σας λέω να έχετε εμμονή με το να βγάζετε χρήματα από σήμερα και στο εξής. (Όλοι γελούν) Θα ήταν πρόβλημα αν σταματούσατε να κάνετε τα πράγματα που κάνουν οι μαθητές του Ντάφα. Πρέπει να κάνετε αυτά τα πράγματα. Αυτό που είναι το κλειδί είναι ότι τώρα έχετε τις σωστές συνθήκες, και πρέπει πραγματικά να αδράξετε την ημέρα και να διοικήσετε καλά την εφημερίδα.

 

Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που σκέφτονται: "Τι είδους επιχείρηση μπορώ να ξεκινήσω για να βοηθήσω να στηρίξω τους Epoch Times;" ή "Τι είδους επενδύσεις μπορώ να κάνω ώστε να βοηθήσω στην Epoch Times να μειώσουν το οικονομικό τους βάρος;". Το σκεπτικό που κρύβεται πίσω από αυτό δεν είναι λανθασμένο. Αλλά αυτό που λέω είναι το εξής: γιατί να μην σκεφτείτε κάτι που να κάνει τα πράγματα να πάνε καλύτερα για την ίδια την Epoch Times; Εάν μπορούσατε πραγματικά να την φτάσετε σε ένα ορισμένο επίπεδο, δεν θα τα είχατε όλα; Μπορείτε πραγματικά να το πετύχετε. Άν το δείτε υπό το πρίσμα των προοπτικών της Epoch Times και της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης, πράγματι, οι συνθήκες που χρειάζεστε δημιουργούνται για εσάς. Εάν είστε σε θέση να συνεργαστείτε καλά από την άποψη της διαχείρισης, να καταβάλλετε πραγματικά μεγαλύτερη προσπάθεια για να αυξήσετε το αναγνωστικό κοινό σας, και τα καταφέρετε να βελτιωθεί η κερδοφορία σας, τότε θα είστε σε θέση να εγγυηθείτε ένα μισθό για ένα μέρος του προσωπικού σας. Και στη συνέχεια, όταν τα πράγματα θα διοικούνται όλο και καλύτερα, θα γίνετε μια επιχείρηση που θα έχει απολύτως φυσιολογική λειτουργία, θα μπορείτε να στηρίζετε οι ίδιοι την εφημερίδα και θα μπορείτε να φροντίζετε για όσους εργάζονται. Αυτό είναι απολύτως εφικτό. Τα προηγούμενα χρόνια αναφερόμουν σε αυτό ως "στόχο". Τώρα θα έλεγα ότι είναι κάτι εφικτό.

 

Προς το παρόν, ορισμένες περιοχές έχουν μείνει λίγο πίσω. Νομίζω ότι το θέμα είναι η έμφαση που έχετε δώσει σε αυτό. Σε ορισμένες περιοχές, όταν οι μαθητές έχουν κάνει κάτι καλύτερο, είναι πιθανό να επαναπαυτούν. Δεν είναι αρκετό για την Epoch Times απλά να τα βγάζει εις πέρας, και δεν έχετε σκεφτεί πώς να τα πάτε καλύτερα ή πώς να γίνετε κανονική επιχείρηση που θα σας επιτρέψει να έχετε ακόμα μεγαλύτερο αντίκτυπο στην σωτηρία των αισθανόμενων όντων και στην διευκρίνηση της αλήθειας . Αυτό είναι που έχω σκεφτεί. Και το ίδιο ισχύει και για το NTD. Πριν από λίγο καιρό τους είπα ότι θα πρέπει να διατηρούν ένα σταθερό προσωπικό πωλήσεων και μάρκετινγκ και να πληρώνουν τους μισθούς αυτούς και ότι είναι εντάξει αν η αμοιβή είναι λίγο χαμηλή - πρέπει να διασφαλίσετε ότι η ζωή αυτών των μαθητών είναι σταθερή, ώστε να μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά με πλήρη συγκέντρωση. Αυτό κάνουν τώρα, και άκουσα ότι έχει πάει πολύ καλά. Αν θέλετε πραγματικά να δείτε την εφημερίδα σας να τα πηγαίνει ακόμα καλύτερα και να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο, τότε μπορείτε κι εσείς να δοκιμάσετε αυτή την προσέγγιση, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, και να δείτε πώς θα πάει.

 

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε. Πρέπει να κάνετε τη συνηθισμένη σας δουλειά και να την κάνετε καλά, πρέπει να διαχειρίζεστε τις υποθέσεις της οικογένειάς σας, και ως μαθητές του Ντάφα πρέπει να βρείτε χρόνο για τη μελέτη του Φα και τις ασκήσεις- πρέπει επίσης να αποσαφηνίσετε την αλήθεια, καθώς και να συμμετέχετε σε έργα του Ντάφα, όπως οι Epoch Times. Έτσι, αν η αποσαφήνιση της αλήθειας και το έργο της διεύθυνσης μιας οντότητας μέσων μαζικής ενημέρωσης μαθητών του Ντάφα θα μπορούσαν να συνδυαστούν σε ένα, δεν θα βοηθούσε αυτό να επιλύσετε τους χρονικούς περιορισμούς που αντιμετωπίζετε; Και θα έλυνε επίσης το ζήτημα του να βγάζεις τα προς το ζην και να έχεις μια δουλειά στη συνηθισμένη κοινωνία. Πως να μην μας αρέσει αυτό; Νομίζω ότι αυτό είναι πλέον επιβεβλημένο. (Γέλια) Και δεν είναι σαν να πρέπει να κάνετε κάτι για πρώτη φορά, γιατί το NTD το έχει ήδη κάνει αυτό. Μια παρόμοια περίπτωση είναι αυτή των καθηγητών της Ακαδημίας Τεχνών Fei Tian, οι οποίοι δίδασκαν με πλήρες ωράριο για αρκετό καιρό, ώστε και αυτοί είχαν τις ζωές τους να επηρεαστούν από αυτό. Τώρα πληρώνονται για την εργασία τους, αν και είναι σχετικά λίγα. Καθώς οι συνθήκες σταδιακά βελτιώνονται σε συνδυασμό με την αυξανόμενη απήχηση των παραστάσεων του Shen Yun, και καθώς το εισόδημά μας βελτιώνεται, οι μηνιαίοι μισθοί τους θα αυξηθούν σταδιακά.

 

Έχοντας πει τόσα, θα μιλήσω για κάτι άλλο. Οι μαθητές μας εργάστηκαν πραγματικά σκληρά για την πώληση των εισιτηρίων, οπότε υπό το πρίσμα αυτών που μόλις είπα, σκέφτηκα αν έχουμε υποτιμήσει τους μαθητές που εργάστηκαν για την πώληση των εισιτηρίων. Αλλά το καλό είναι ότι όλοι σας έχετε ξεκαθαρίσει ότι αυτό γίνεται για να σωθούν άνθρωποι και ότι η πώληση ενός εισιτηρίου ισοδυναμεί με τη σωτηρία ενός ανθρώπου. Έτσι, είστε όλοι σε θέση να ισορροπήσετε αυτά τα πράγματα. Και δεν θα σας ζητηθεί να το κάνετε αυτό για πάντα. Όταν η επιρροή του Shen Yun Performing Arts εξαπλωθεί πραγματικά ευρέως σε όλο τον κόσμο, το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να βγάλετε μια διαφήμιση που θα λέει ότι έρχεται το Shen Yun και ο κόσμος θα συρρέει για να το δει. Σε εκείνο το σημείο θα είμαστε σε θέση να βγάλουμε όλους τους μαθητές του Ντάφα από αυτό το ρόλο και να μην ανησυχούμε πια για τις πωλήσεις εισιτηρίων. Εργαζόμαστε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση. Ό,τι κι αν επιλέξω να κάνω, σίγουρα θα το κάνω καλά. Το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για την εφημερίδα The Epoch Times. Σίγουρα πρέπει να εργαστείτε προς την κατεύθυνση αυτού του στόχου. 

 

Όλοι γνωρίζετε για το κακό που κάνουν οι μυστικοί πράκτορες του κακού ΚΚΚ έξω από την Κίνα. Όταν εργάζεστε για την αναζήτηση διαφημίσεων, κάνουν τηλεφωνήματα για να προσπαθήσουν να καταστρέψουν τη συμφωνία. Όταν αυτοί οι κακούργοι το κάνουν αυτό μία φορά, θα υπάρξει μια δόση καρμικής τιμωρίας. Και αν η αμαρτία είναι μεγάλη, η αποπληρωμή θα είναι πικρή. Οι άνθρωποι αυτού του κόσμου ήρθαν εδώ για τον Φα. Εάν μπορείτε πραγματικά να κάνετε αυτή την εργασία με κάθε σοβαρότητα, τότε αυτοί οι πράκτορες θα χάνουν απλά τον χρόνο τους. Το κλειδί είναι να καταβάλλετε προσπάθεια, και όχι απλώς να περνάτε μέσα από τις τυπικές διαδικασίες. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν συναντάτε προκλήσεις: τότε πρέπει να διευκρινίζετε την αλήθεια και να βοηθάτε τους ανθρώπους να δουν το αληθινό πρόσωπο της συμμορίας του Κ.Κ.Κ. Όσο αυτό το καθεστώς απατεώνων εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα, πρέπει να κάνετε ακόμα πιο σταθερή δουλειά για να το εκθέσετε. Αυτοί οι πράκτορες του Κ.Κ.Κ. δεν είναι τίποτε στην πραγματικότητα. Αυτό που κρύβεται πίσω τους είναι κατεχόμενοι σάπιοι δαίμονες που οργανώθηκαν από τις παλιές δυνάμεις, με στόχο να δοκιμάσουν αν οι άνθρωποι του κόσμου μπορούν να σωθούν. Μόλις το μυαλό ενός ατόμου πάρει πραγματικά τη σωστή θέση, τότε, με αυτή τη μία πρόταση ή μία σκέψη, δεν κυβερνάται πλέον από το παρόν, γιατί συγκαταλέγεται στους ανθρώπους του μέλλοντος. Αυτοί οι θλιβεροί πράκτορες δεν θα έχουν πλέον καμία δύναμη να τον επηρεάσουν μετά από αυτό.

 

Όσο έρχεστε σε επαφή με κάποιον, κάνετε κάτι για να τον σώσετε - ακόμα και όταν ζητάτε διαφημίσεις. Σε ποια πλευρά στέκεται ένα άτομο και αν θα τα καταφέρει - όλα αυτά είναι πράγματα που τοποθετούνται στην πορεία καθώς οι μαθητές του Ντάφα έρχονται σε επαφή με τους συνηθισμένους ανθρώπους σε διάφορες ιδιότητες, και δεν πρέπει να δίνετε μεγάλη σημασία σε αυτές τις δραστηριότητες τις ίδιες. Όσο μεγαλύτερες αντιλαμβάνεστε ότι είναι οι προκλήσεις, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να πραγματοποιήσετε τα πράγματα, αφού "η εμφάνιση προέρχεται από το νου". Και έτσι το έργο θα γίνεται όλο και πιο επαχθές. Όταν λέω "η εμφάνιση προέρχεται από το νου", με αυτό εννοώ επίσης ότι η δυσκολία προέρχεται από την υπερτίμηση της σημασίας του ίδιου του θέματος και από το ότι βλέπετε τον εαυτό σας σε ένα ασθενέστερο φως. Μην θεωρείτε κάτι τέτοιο σπουδαίο, γιατί με κάτι τόσο σημαντικό όσο η σωτηρία αισθανόμενων όντων θα πρέπει απλώς να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε, προχωρώντας σε αυτό με συγκροτημένο τρόπο. Όταν συναντάτε πράγματα που δεν ακούγονται τόσο καλά ή που δεν είναι αυτά που ελπίζατε, μην τα παίρνετε κατάκαρδα, και απλά κάντε ευγενικά και με αυτοπεποίθηση αυτό που πρέπει να κάνετε. Αν δεν αφήσετε την παρέμβαση του κακού να σας επηρεάσει, δεν θα προκύψουν κακοί παράγοντες από εσάς, το κακό θα γίνει ασήμαντο, εσείς θα γίνετε πανύψηλοι και ογκώδεις και οι ορθές σκέψεις σας θα είναι άφθονες. Αυτή είναι πραγματικά η περίπτωση.

 

Υπάρχει πολύ κρυμμένο νόημα που περιέχεται στην ημι-θεϊκή κουλτούρα [της Κίνας], και αυτό ισχύει και για την παλιά έκφραση "η εμφάνιση προέρχεται από το νου". Επειδή κάθε άτομο καλύπτει μια ορισμένη έκταση του εαυτού του στον κόσμο γύρω του, η συναισθηματική του κατάσταση θα έχει αντίκτυπο στις υποθέσεις του. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για τους μαθητές του Ντάφα, διότι επωμίζονται την αποστολή της σωτηρίας των αισθανόμενων όντων, και η έκταση τους είναι ακόμη μεγαλύτερη. Οι μαθητές του Ντάφα του κόσμου μαζί περικλείουν ολόκληρη τη γη, με κάθε άτομο να έχει μια συγκεκριμένη εμβέλεια. Όλα αυτά που αντιμετωπίζετε και συναντάτε οφείλονται σε παράγοντες που είναι παρόντες στην έκταση σας. Εάν μπορείτε να έχετε επαρκείς ορθές σκέψεις, τότε μπορείτε να είστε πανύψηλοι και τεράστιοι μέσα στην έκταση σας και να καταστείλετε οποιαδήποτε κακά πράγματα που μπορεί να υπάρχουν εκεί. Αν κάθε μαθητής του Ντάφα ήταν σε θέση να το επιτύχει αυτό, ολόκληρος ο κόσμος θα άλλαζε, αφού ο καθένας από εσάς αναλαμβάνει την ευθύνη για μια μεγάλη έκταση σε αυτόν τον κόσμο και αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο τμήμα των αισθανόμενων όντων. Σας λέω συχνά να καλλιεργείστε προς τα μέσα και να ψάχνετε μέσα σας όταν προκύπτουν προβλήματα. Όταν καθαρίζετε τον εαυτό σας την ώρα που στέλνετε ορθές σκέψεις, αυτό έχει σκοπό να εξαγνίσει και να διορθώσει τη σκέψη σας, καθώς και να καθαρίσει αυτό που είναι το δικό σας μερίδιο, τον τομέα για τον οποίο είστε υπεύθυνοι. Αν κάθε μαθητής του Ντάφα μπορούσε να καταφέρει να αντιμετωπίζει σωστά την αποστολή ορθών σκέψεων και να έχει τακτικά ισχυρές ορθές σκέψεις, τότε όλα τα κακά πνεύματα σε ολόκληρο τον κόσμο θα μπορούσαν να διαλυθούν γρήγορα. Αν όλοι οι μαθητές του Ντάφα μπορούσαν να το κατανοήσουν αυτό, και όλοι ειλικρινά να επιτύχουν μια κατάσταση όπου οι ορθές σκέψεις τους να είναι στο πιο ισχυρό τους σημείο, τότε μια μέρα θα ήταν αρκετή για να επιλυθούν τα πράγματα. Με κάθε άνθρωπο να διαλύει τους κακούς παράγοντες στο πεδίο της εμβέλειας του για τους οποίους είναι υπεύθυνος, δεν θα άλλαζε ολόκληρος ο κόσμος; Στην πραγματικότητα, οι ίδιοι οι άνθρωποι του κόσμου έχουν μια ορισμένη έκταση δική τους, μόνο που είναι ένα πολύ μικρό πεδίο και δεν περιλαμβάνει άλλους ανθρώπους. Επομένως, και γι' αυτούς, η συναισθηματική κατάσταση κάποιου μπορεί να καθορίσει την έκβαση ορισμένων πραγμάτων. Οι συνηθισμένοι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι όλα αυτά περικλείονται από την έκφραση "η εμφάνιση πηγάζει από το νου". Έτσι, για να το θέσουμε αλλιώς, οι δικοί μας παράγοντες μπορούν στην πραγματικότητα να αλλάξουν το περιβάλλον μας. "Καλλιεργήστε τον εαυτό σας" και "ψάξτε μέσα σας" είναι λέξεις που έχω πει με πολύ απλό και ξεκάθαρο τρόπο. (Γέλια) Όμως, δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που δίνουν σε αυτές τις λέξεις τη δέουσα βαρύτητα. Αυτό που περιέγραψα ισχύει για τους μαθητές του Ντάφα όταν κάνουν πράγματα.

 

Είτε πρόκειται για τη διαφήμιση της Epoch Times, είτε για τις επιχειρήσεις και τη διαχείριση, είτε για την αναζήτηση οικονομικής υποστήριξης, σε κάθε περίπτωση υπάρχει το ερώτημα αν είστε σε θέση να χειριστείτε τα πράγματα με ορθές σκέψεις. Φυσικά, ταυτόχρονα η συνολική κατάσταση περιλαμβάνει και παράγοντες παλαιών δυνάμεων που κατευθύνουν ορισμένα πράγματα. Δεν πρόκειται όμως για μια περίπτωση που εκμεταλλεύονται τα κενά σας; Αν μπορείτε όλοι σας να χειριστείτε τα πράγματα σωστά, δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση των κενών. Μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε ότι το κακό δεν εξαλείφεται πλήρως και αναρωτιέστε πώς γίνεται να βγαίνει ξανά στην επιφάνεια. Λοιπόν, αν μπορούσατε να επιτύχετε την Ολοκλήρωση μετά από μια μόνο ημέρα καλλιέργειας και να γίνετε Βούδας επί τόπου, αυτό δεν θα ήταν καλλιέργεια. Είναι πραγματικά δύσκολο να απομακρύνετε αυτές τις αντιλήψεις και τα κακά πράγματα που έχετε διαμορφώσει ενώ ζείτε την καθημερινή σας ζωή, και πρέπει να αλλάξετε αυτά τα πράγματα που έχουν διαμορφωθεί από συνήθεια. Έχετε ήδη διαμορφώσει έναν τέτοιο τρόπο σκέψης, και έτσι πρέπει να εξετάσετε τον τρόπο σκέψης σας και να διορθώσετε τα πράγματα εκεί, αν θέλετε να αποφύγετε περισσότερα προβλήματα. Μπορεί να αναρωτιέστε: "Μα δεν έχω ήδη καθαρίσει αυτά τα πράγματα;". Πράγματι, όταν στέλνετε ενάρετες σκέψεις, το πεδίο όντως γίνεται φωτεινό και καθαρό. Ωστόσο, τη στιγμή που σηκώνεστε, αυτό που υπάρχει στο κεφάλι σας είναι στην πραγματικότητα ανθρώπινη σκέψη, και όταν σκέφτεστε κάτι ή κάνετε κάτι, γρήγορα παραπατάτε και επιστρέφετε εκεί από όπου ξεκινήσατε, και αυτό το πράγμα [που καθαρίσατε] είναι πάλι εκεί. Και ακόμη περισσότερο, αν ο νους και οι σκέψεις σας δεν είναι καν σταθερά όταν στέλνετε ορθές σκέψεις, θα καθαρίζετε και θα εξαλείφετε τα κακά πράγματα εδώ, ενώ ταυτόχρονα θα τα παράγετε εκεί. Η καλλιέργεια έχει να κάνει με τη μεταμόρφωση του εαυτού σας, και τα πράγματα είναι πράγματι όπως τα περιέγραψα. 

 

Ένα άλλο πράγμα είναι, μου το λέτε συχνά εσείς οι συντονιστές ότι τα κεντρικά γραφεία της Epoch Times αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις, με τα πολλά τοπικά υποκαταστήματα να μην λαμβάνουν υπόψη την κατάσταση των κεντρικών γραφείων. Οι προκλήσεις προέρχονται από το γεγονός ότι τόσοι πολλοί συντάκτες της εφημερίδας προέρχονται από τα κεντρικά γραφεία, το οποίο καταναλώνει μεγάλο εργατικό δυναμικό και σημαίνει ότι δαπανάται αρκετή ενέργεια. Αυτό που κάθε τοπικό υποκατάστημα κάνει είναι απλώς να προσθέτει τα τοπικά ρεπορτάζ, έτσι έχουν μια σχετικά εύκολη δουλειά και μόνο ανησυχούν να μην έχουν απώλεια στην περιοχή τους, χωρίς να ανησυχούν για το πώς τα πράγματα είναι στα κεντρικά γραφεία. Εφόσον είστε ένα σώμα και η Epoch Times είναι μια συλλογική επιχείρηση, τότε πρέπει να έχετε στο νου σας τις δυσκολίες του κεντρικού γραφείου. Αυτές οι δυσκολίες σημαίνουν ότι υπάρχει ανάγκη συντονισμού και ότι θα πρέπει να τηρείτε τις διαχειριστικές αποφάσεις που λαμβάνει η κεντρική διοίκηση. Πιστεύω ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα λειτουργήσουν τα πράγματα. Και κάτι πιο συγκεκριμένο είναι ότι, από πολλές απόψεις οι άνθρωποι είναι μάλλον εξαρτημένοι από τα κεντρικά γραφεία, και όταν αυτό συμβαίνει, αυτό φέρνει μεγαλύτερη πίεση πάνω τους. Νομίζω ότι θα πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή τη συνάντηση για να διερευνήσετε και να συζητήσετε πραγματικά πώς να διαχειριστείτε τα πράγματα σωστά και να διασφαλίσετε πραγματικά ότι η εφημερίδα θα αποκτήσει θέση στην συνηθισμένη κοινωνία και θα καταστεί κερδοφόρα. Αυτό που θέλω να δω είναι να μετατρέψετε αυτό το πράγμα σε μια πραγματική, σταθερή οντότητα, να βρείτε πώς να διαχειρίζεστε τα πράγματα καλά, να επιτρέψετε στους μαθητές του Ντάφα που συμμετέχουν να βγάλουν τα προς το ζην, έτσι ώστε να είναι σε θέση να βάλουν όλη τους την καρδιά σε αυτό, και να το κάνετε πιο ισχυρό για την επικύρωση του Φα και τη σωτηρία των αισθανόμενων όντων. Το να βρείτε έναν τρόπο να πληρώνετε μισθούς σε όσους συμμετέχουν [στην εφημερίδα] είναι το επόμενο πράγμα που πρέπει να επιτύχετε. Δεν μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι με το να βγάζετε τα έξοδά σας. Και φυσικά, εκείνες [οι τοπικές εκδόσεις] που εξακολουθούν να υφίστανται οικονομικές απώλειες πρέπει πραγματικά, νομίζω, να καταβάλουν σοβαρή προσπάθεια και να εργαστούν σκληρά. Δεν μπορείτε πάντα να μένετε πίσω. Οι μαθητές μου του Ντάφα... Όλοι σας λέτε ότι θέλετε να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνουν οι μαθητές του Ντάφα, να έχουν πραγματικά ένα αποτέλεσμα στη επανόρθωση του Φα, και να βοηθήσετε τον Δάσκαλο να επανορθώσει τον Φα. Αλλά για να το πετύχετε αυτό πρέπει να βάλετε την καρδιά σας σε αυτό, ώστε να μην γίνετε αντίθετα ένα βάρος. Αν δεν μπορείτε να το επιτύχετε, θα προκαλέσετε παρεμβάσεις και θα αποτύχετε να εκπληρώσετε τον όρκο σας ως μαθητής του Ντάφα. Μόνο όταν πραγματικά δώσετε σε αυτό τη δέουσα βαρύτητα, τα πράγματα θα λειτουργήσουν.

 

Θα πω λίγα λόγια μιλώντας για την Αγγλική και άλλες μη Κινεζικές εκδόσεις της Epoch Times. Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλές προκλήσεις επί του παρόντος, με την πρωταρχική έλλειψη να είναι του ανθρώπινου δυναμικού. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι, αν η Κινεζική έκδοση της Epoch Times μπορεί να καταφέρει να κάνει καλή δουλειά, αυτό θα βοηθήσει ταυτόχρονα την Αγγλική έκδοση να επεκτείνει την αγορά και την επιρροή της. Η Κινεζική έκδοση της Epoch Times έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στην κοινωνία που οι περισσότεροι το γνωρίζουν. Και αν μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να το διαβάσουν, καλά, τότε υπάρχουν η Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική ή άλλες εκδόσεις για αυτούς. Έτσι, το να τα πάτε καλά θα φέρει ευνοϊκές συνθήκες. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι όντως δύσκολα, αφού αυτό που βιώνει τώρα η αγγλική εφημερίδα είναι το ίδιο με αυτό που βίωσε στην αρχή η κινεζική, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να είναι η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού. Εάν μπορείτε να καταφέρετε να είστε επίμονοι και να κάνετε καλή δουλειά με αυτό που πρέπει να κάνετε, τα πράγματα θα επιλυθούν σταδιακά σε κάθε μέτωπο. Κι αυτό γιατί νέοι μαθητές, όποια κι αν είναι η περίπτωση, μπαίνουν συνεχώς και θα ωριμάζουν σιγά-σιγά. Και αφού έχουν ωριμάσει, μπορούν να συμμετέχουν. Το ταξίδι σας είναι ένα όπου, εάν μπορείτε να πάρετε τα σωστά βήματα, οι πόρτες μπροστά σας οι οποίες κάποτε ήταν κλειστές θα ανοίξουν και ο δρόμος θα γίνει ευρύς. Το ταξίδι είναι το ίδιο, όποιο πρότζεκτ και να είναι. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, αυτό πηγάζει από την κακή συνεργασία ή από το ότι δεν του δίνεται αρκετή βαρύτητα. Οι ανθρώπινες προσκολλήσεις είναι αυτό που εμποδίζουν το μονοπάτι σας και έτσι ολόκληρο το ταξίδι είναι ανώμαλο και γεμάτο με συνεχή προβλήματα. Επειδή υπάρχουν πάρα πολλές ανθρώπινες προσκολλήσεις που εμπλέκονται, οι άνθρωποι προσπαθούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους όταν προκύψουν προβλήματα, αντί να υπερασπιστούν τον Φα. Ξέρω ότι έχετε καταβάλει τεράστιες προσπάθειες και δεν τα έχετε εγκαταλείψει, αλλά σε κάθε περίπτωση, αργά ή γρήγορα όλοι σας πρέπει να τα πάτε καλά.

 

Οι εκδόσεις της Epoch Times σε άλλες γλώσσες είναι επίσης καίριες, διότι οι μαθητές του Ντάφα είναι η μόνη ελπίδα για την σωτηρία των ανθρώπων του κόσμου, ανεξάρτητα από το σε ποια γωνιά της γης μπορεί να κατοικούν. Δεν θα λειτουργούσε εάν εγώ, ο Λι Χονγκτζί, ο οποίος εξυπηρετεί ως Δάσκαλος στους μαθητές του Ντάφα, αναλάμβανα και αυτό το έργο. Είναι κάτι που πρέπει να κάνετε εσείς. Η συμμετοχή μου θα συμβεί αργότερα, αφού ο Φα επανορθώσει τον ανθρώπινο κόσμο. Πριν το χρονικό διάστημα που ο Φα επανορθώνει τον ανθρώπινο κόσμο, πρέπει να σώσετε περισσότερους ανθρώπους και να επιτρέψετε σε περισσότερους ανθρώπους του κόσμου να παραμείνουν. Στη διαδικασία της διευκρίνισης της αλήθειας, της επικύρωσης του Φα και της σωτηρίας των αισθανόμενων όντων, επιτρέπετε στους ανθρώπους να επιβιώσουν από τη μεγάλη καταστροφή και μόνο αυτό το κομμάτι της ανθρώπινης φυλής θα είναι άξιο να δει, κατά το στάδιο της επανόρθωσης του Φα του ανθρώπινου κόσμου, την αληθινή εικόνα του Κόσμου και όλα όσα συνέβησαν από τη δημιουργία του Κόσμου. Μόνο μετά από αυτό θα αρχίσω την Επανόρθωση του Φα του ανθρώπινου κόσμου. Πολλά πράγματα πρέπει να γίνουν αν το επίπεδο αυτής της ύπαρξης είναι να διατηρηθεί, διότι οι ανθρώπινες υποθέσεις δεν είναι πραγματικά τόσο απλές. Η σωτηρία των αισθανόμενων όντων είναι κάτι που πρέπει να γίνει από εσάς, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σας δίνεται αυτό το μονοπάτι ώστε να μπορέσετε να εδραιώσετε ισχυρή αρετή και με τις ορθές σκέψεις και πράξεις σας, να προχωρήσετε προς την Ολοκλήρωση. Εάν ήταν να εμπλακώ περισσότερο θα σας παρεμπόδιζα. Ορισμένοι μαθητές θέλουν να με αναζητήσουν για να επιλύσουν τα πράγματα, όσο ασήμαντα κι αν είναι. Αυτό δεν μετρά ως πρόοδο προς την Ολοκλήρωση. Αυτό συμβαίνει επειδή είστε μαθητές του Ντάφα της περιόδου Επανορθώσεως του Φα, και αυτό το θέμα έχει ρυθμιστεί, με τα πράγματα να αντιμετωπίζονται σε δύο ξεχωριστά στάδια - την Επανορθωση του Φα του ανθρώπινου κόσμου και την καλλιέργεια της περιόδου Επανόρθωσης του Φα . Όσον αφορά την καλλιέργεια της περιόδου Επανόρθωσης του Φα, έχει ήδη φθάσει στην τελική φάση. Τα πιο κακά όντα έχουν εξαφανιστεί και η εποχή που οι συνθήκες ήταν οι πιο φρικτές έχει περάσει. Αυτή η ομάδα των μαθητών του Ντάφα έχει καθήκοντα και ευθύνες μοναδικές για αυτή την περίοδο, δηλαδή, να σώζει τους ανθρώπους του κόσμου και, μέσω αυτού, να τελειοποιεί τον εαυτό του. Και αυτό επίσης έχει προχωρήσει στο σημείο που έχει φτάσει. Έτσι είναι. Αν πρόκειται να σώσουμε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, θα πρέπει να το κάνουν οι μαθητές του Ντάφα. Πρέπει να είστε εσείς.

 

Φυσικά, υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας. Παρόλο που οι άνθρωποι της ηπειρωτικής Κίνας έχουν γίνει αρκετά απαίσιοι αφού η σκέψη τους έχει καταστραφεί από το κακό ΚΚΚ, και οι ηθικές τους αξίες έχουν φτάσει στο πάτο, και παρά το γεγονός ότι αυτή η κοινωνία είναι ένα πραγματικό κουφάρι, σε εκείνο το μέρος υπάρχουν πράγματι πολλοί μετενσαρκωμένοι βασιλιάδες από κάθε εθνοτική ομάδα και εποχή. Αυτό περιλαμβάνει [βασιλείς από] όλες τις εθνότητες, και ακόμη και μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται πολλοί ουράνιοι βασιλιάδες που έχουν μετενσαρκωθεί εκεί. Ο λόγος για τον οποίο εκείνο το μέρος μετατράπηκε σε ένα τέτοιο χάος, ήταν ότι οι παλιές δυνάμεις του σύμπαντος ήθελαν να δουν ποιος θα μπορούσε να αναδυθεί από ένα τόσο χαοτικό μέρος. Θα ενέκριναν μόνο εκείνους που κατάφεραν να αποκτήσουν τον Φα ενώ βρίσκονταν μέσα σε τέτοιο κίνδυνο και πίεση, γιατί ήξεραν ότι όταν ένα ανθρώπινο ον αποκτήσει τη σωτηρία, αυτό θα οδηγήσει τα αμέτρητα αισθανόμενα όντα πίσω του να αποκτήσουν σωτηρία με τη σειρά τους, και έτσι θα σήμαινε σωτηρία και για όλα εκείνα τα αισθανόμενα όντα και τους γήινους λαούς της εθνικής ομάδας για την οποία κάποτε υπηρέτησε ως βασιλιάς. Έτσι, η απόκτηση σωτηρίας από έναν Κινέζο θα είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσουν σωτηρία τα αισθανόμενα όντα πολλών εθνοτήτων σε αυτόν τον κόσμο. Ό,τι κάνουν οι μαθητές του Ντάφα έξω από την Κίνα έχει αντίκτυπο στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας. Οι μαθητές του Ντάφα μέσα στην Κίνα έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά, με την αλήθεια να κατακλύζει τώρα το έδαφος εκεί. Αυτό που κάνουν οι μαθητές του Ντάφα σε όλο τον κόσμο και οι μαθητές του Ντάφα στην ηπειρωτική χώρα είναι το ίδιο, οπότε όταν αποσαφηνίζετε την αλήθεια στους ανθρώπους στην ηπειρωτική χώρα, η δύναμη αυτού που κάνετε πρέπει να είναι ουσιαστική. Και το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις των Epoch Times σε άλλες γλώσσες σε όλο τον κόσμο που διευκρινίζουν την αλήθεια εκεί: έχουν και αυτές αντίκτυπο στον κινεζικό λαό και την κινεζική κοινωνία, και βοηθούν και αυτές τα πράγματα εκεί. Μην δίνετε σημασία σε ποιο στάδιο βρίσκεται τώρα ή σε ποιο σημείο θα τελειώσει η δίωξη. Απλά επικεντρωθείτε στο έργο που είναι σε εξέλιξη. Αν όντως τελείωνε τώρα, όλοι σας θα το μετανιώνατε. Όσο τα πράγματα δεν έχουν τελειώσει, όσο η επανόρθωση του Φα στον ανθρώπινο κόσμο δεν έχει φτάσει, θα πρέπει όλοι σας να επικεντρωθείτε μόνο στο καθήκον που βρίσκεται σε εξέλιξη. Και καθώς πηγαίνετε να σώσετε τους ανθρώπους, κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε, και κάντε ό,τι μπορείτε για να δείτε ότι αυτό που κάνετε πηγαίνει όλο και καλύτερα. Με αυτόν τον τρόπο, αυτός που θα τελειοποιηθεί, δεν θα είναι άλλος παρά εσείς, οι μαθητές του Ντάφα.